Skip to main content

Blogul arhiblog.ro devine de astăzi cetin.ro

 
Blogul arhiblog.ro devine de astăzi cetin.ro
Schimbare de domeniu. Arhiblog.ro devine de astăzi cetin.ro, anunță bloggerul Cetin Ametcea într-o postare. „Cred că, din punctul meu de vedere, e momentul să am numele meu. Pentru că, după aproape 10 ani în zona asta, numele meu e destul de cunoscut, uneori mai mult decât aș vrea, iar un pseudonim oarecare, fie el Arhi sau Vasile, devine inutil.”, a explicat el mutarea. 

„După un drum de aproape 9 ani cu arhiblogul, am închis un capitol foarte, foarte lung din viața mea. Un capitol frumos, care m-a educat și m-a definit, un capitol prin care am cunoscut oameni, am iubit oameni, am urât oameni. cetin punct ro e un pas înainte, pentru mine. E nevoia mea de a evolua. Gândesc această mutare de aproximativ 2 ani, dacă nu mai mult. Am calculat, am gândit, m-am sfătuit, am încercat multe. Dar, până la urmă, decizia este numai a mea. Și azi, odată cu pășirea în full 40 de ani, am simțit că e nevoie și de asta.”, a mai adăugat acesta. 

Printr-o schimbare asemănătoare a trecut și bloggerul Cristian China Birta, anul trecut. El a renunțat la domeniul chinezu.ro chinezu.eu, înlocuindu-l cu numele său intergral cristianchinabirta.ro
Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu