Skip to main content

După ce a cedat acţiunile Etno către fratele mai mic, Honorius Prigoana a ieşit şi din Taraf TV

 
Honorius Prigoana_ Foto: Evz
Honorius Prigoana_ Foto: Evz
Honorius Prigoana, fiul cel mare al omului de afaceri Silviu Prigoană, si-a cedat catre fratele sau mai mic, Silvius, nu doar actiunile pe care le detinea la Etno TV, ci si pe cele de la Taraf TV.
Publicitate

Astfel, Honorius Prigoana si-a cedat pachetul de 30% din actiunile pe care le detinea in cadrul Real Top Media TV, societatea care detine licenta Taraf TV, catre fratele sau Silvius, care ajunge astfel sa detina 60% din companie, arata datele publicate vineri in Monitorul oficial.

Decizia a fost luata in cadrul unei adunari generale a asociatilor care a avut loc in data de 2 noiembrie din acest an. Detinarile celorlalti actionari in cadrul societatii care opereaza licenta Taraf TV raman neschimbate.

Datele de la CNA arata ca deţinătoarea licenţei audiovizuale este societatea REAL TOP MEDIA TV SRL, ai cărei asociaţi sunt: Prigoană Silvius – 30%, Prigoană Honorius Adrian – 30%, Gărduş Rareş Alexandru – 20%, Mihalache Dumitru – 10%, şi Minea Gheorghe – 10%.

Paginademedia.ro a scris la sfarsitul lunii noiembrie a acestui an ca Honorius Prigoana a cedat catrefratele sau mai mic, Silvius Prigoana, pachetul majoritar pe care il detinea la Etno Folclor Media SRL, societatea care opereaza licenta pentru Etno TV.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus