Skip to main content

Fenomenul Star Wars, ediție specială Business Magazin

 
Fenomenul Star Wars, ediție specială Business Magazin

Business Magazin a scos pe piață o ediție specială dedicată fenomenului Star Wars, care va avea parte de un eveniment important pe 18 decembrie în România, premiera episodului șapte, The Force Awakens.

Coperta numărului din această săptămână este colorată integral în indigo și conține celebrul mesaj de început al filmelor Star Wars: "A long time ago in a galaxy far, far away...

Publicitate

Revista de business a realizat un material de 11 pagini despre istoria seriei Star Wars, din 1977 și până în zilele noastre, care include 25 de nominalizări la Premiile Oscar primite de cele șase filme din franciza Star Wars lansate până acum, dar și informații despre veniturile încasate de peliculele regizate de George Lucas. Articolul dedicat fenomenului Star Wars este intitulat "Forța fie cu tine!", după celebra sintagmă a seriei SF. 

„În urmă cu mai bine de 38 de ani, într-o zi de mai, un tânăr regizor prezenta spectatorilor noul său film, un film ce avea să schimbe istoria Hollywoodului şi a întregii industrii cinematografice. Acel tânăr regizor era George Lucas, iar opera sa, refuzată iniţial de majoritatea caselor de producţie din Statele Unite, era Star Wars", scrie Bogdan Angheluță în debutul materialului despre Star Wars.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu