Skip to main content

FOTO. Finala Vocea României, astăzi la Pro TV. Cine sunt finaliștii

 
FOTO. Finala Vocea României, astăzi la Pro TV. Cine sunt finaliștii
Pro TV difuzează astăzi finala celui de-al cincilea sezon al show-ului de talente Vocea României. Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor și se vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro. 

Cei patru finaliști vor interpreta câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor și încă una cu artiști cunoscuți.Pe scena de la Vocea României cor urca Tiberiu Albu și colegii lui din formația Fameless, dar și trupa Vița de vie.

De menționat că acesta este primul sezon înc are Loredana nu va avea un concurent în finală. Însă, echipa antrenoarei va fi reprezentată mâine de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor cânta împreună cu ea.

Publicitate

Melodii precum Jealous sau The show must go on vor fi interpretate de finaliștii Vocea României. 

Votul pentru concurenții favoriți se va face prin sms sau apel la numărul 1200. 

 Audiențele Vocea României ediție cu ediție, în continuare: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @tbanuc. esti cam PROST ... informat. paginuta publica mereu stiri despre emisiunile din prime time ale Protv si Antenei. debuturile sau finalurile de sezon niciodata nu sunt ratate. la fel se intampla si cu serialele de la Kanal D. doar la audiente sunt mai selectivi.

Trimite un comentariu