Skip to main content

Mesajul lui Klaus Iohannis de Moş Nicolae, aproape 800 de comentarii

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a preşedintelui Klaus Iohannis a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, în perioada 4-6 decembrie. Mesajul preşedintelui cu ocazia sărbătorii de Moş Nicolae a adunat aproape 800 de comentarii pe reţeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Cristian Popescu Piedone şi Victor Ponta au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 780 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Sărbătoarea Sfântului Nicolae să vă aducă tuturor multă sănătate, bucurie şi împliniri alături de cei dragi! La mulţi ani celor care astăzi îşi serbează ziua onomastică!

2. Pagina oficială Cristian Popescu Piedone, 654 de comentarii pe Facebookla mesajul:

Cel care imi da tarie, nepotelul David Cristian Nicolae. La multi ani si Dvs, tuturor celor care va sarbatoriti onomastica!

3. Pagina oficială Klaus Iohannis, 598 de comentarii pe Facebook la următoarea imagine:

4. Pagina oficială Klaus Iohannis, 475 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Am participat astăzi, alături de un grup de 23 de copii, la o oră de programare, în cadrul campaniei Hour of Code 2015. Am fost bucuros să văd că programarea poate fi accesibilă chiar şi la vârste mici. Le doresc mult succes viitorilor programatori!

5. Pagina oficială Victor Ponta, 490 de comentarii pe Facebook la mesajul:

La mulţi ani tuturor celor care azi îşi aniversează ziua de nume sau au pe cineva drag de sărbătorit! Şi un gând bun pentru toţi cei pe care Sf. Nicolae îi apără: "...este cunoscut drept ocrotitor al celor acuzaţi pe nedrept, al comercianţilor şi al călătorilor, al fetelor nemăritate şi al mireselor şi, în mod special, al copiilor mici." (crestinortodox.ro)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus