Skip to main content

O ştire Hotnews.ro cu declaraţia ministrului Educaţiei despre manualele pentru 2017, peste 200 de distribuiri

 
O ştire Hotnews.ro cu declaraţia ministrului Educaţiei despre manualele pentru 2017, peste 200 de distribuiri

O ştire publicată de HotNews.ro care conţine declaraţia ministrului Educaţiei cu privire la cadrul curricular la clasele V-IX şi manualele pentru 2017 a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri. Materialul intitulat "Adrian Curaj: Vom avea curricula inovativa la clasele V-IX, iar manualele vor fi pilotate cu copii in vara, in summer camp" a fost distribuit de peste 200 de ori pe reţeaua de socializare.

Publicitate

​"O sa avem, dupa un efort destul de lung, rezultate pentru cadrul curricular la clasele V-IX", a anuntat ministrul Educatiei, Adrian Curaj. Vom avea summer camp si manualele vor fi pilotate cu beneficiarii, cu tineri, cu copii, cu clase, astfel incat sa intelegem si reactia beneficiarilor, si in octombrie vom veni la timp cu licitatiile ca sa avem manuale in 2017", a declarat Adrian Curaj, potrivit HotNews.ro.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe Digi24.ro şi una de pe Stiril.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Hotnews.ro, “Adrian Curaj: Vom avea curricula inovativa la clasele V-IX, iar manualele vor fi pilotate cu copii in vara, in summer camp”, de Raluca Pantazi.

- 217 share-uri pe Facebook.

2. Digi24.ro, “Digi Mobil lanseaza noile pachete de servicii Avantaj”.

- 208 share-uri pe Facebook.

3. Stirileprotv.ro, “Cu un SMS puteti sa salvati un copil de orbire. Medicii au realizat prea tarziu ca Dragos s-a nascut cu retina dezlipita”.

- 181 share-uri pe Facebook.

4. Antena3.ro, “Coruptie la nivel inalt. Un nou scandal l-a doborat pe Paul Lambrino”, de S.T.

- 146 share-uri pe Facebook.

5. Hotnews.ro, “Mobilizarea cetatenilor: Un grup de bucuresteni din cartierul Floreasca a anulat in instanta autorizatia de construire pentru un bloc construit pe spatial verde”, de Catiusa Ivanov.

- 145 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus