Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Cum a surpat "Dorel" de la Metrou un bulevard din buricul Capitalei

 
PRESA DE AZI. Adevărul: Cum a surpat "Dorel" de la Metrou un bulevard din buricul Capitalei

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la surparea asfaltului de la Eroilor din cauza lucărilor la noua magistrală de metrou, la povestea lui Paul de România. Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre problemele apărute în urma lucrărilor la metrou. "Cum a surpat 'Dorel' de la Metrou un bulevard din buricul Capitalei", titrează Adevărul, pe prima pagină.

Publicitate

"Lucările la noua magistrală de metrou s-au împotmolit în centrul oraşului. Străpungerea unui perete, al cărei efect nu a fost anticipat, a făcut să se surpe asfaltul şi a afectat structura de rezistenţă a mai multor clădiri", scrie Adevărul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "Povestea lui Paul de România şi a luptei pentru averea regală". Ziarul scrie pe prima pagină că "trebuie să acceptăm faptul că Paul-Philippe, cunoscut şi ca Paul Lambrino sau, mai mult, ca Paul de România, face parte din istoria noastră".

Jurnalul Naţional: "Proprietarii vor scoate mai mulţi bani din buzunbar. Cu cât vor fi majorate impozitele pentru case". Cotidianul scrie că "impozitul pe locuinţe va creşte de la 1 ianuarie 2016 şi, în funcţie de deciziile primăriilor, românii vor afla câţi bani vor trebui să scoată din buzunar".

România liberă: "Se pot vindeca universităţile de boala plagiatului?". Ziarul scrie că ministrul Adrian Curaj doreşte o evaluare internaţională a şcolilor doctorale". România liberă prezintă cele mai cunoscute cazuri de plagiat nerezolvate.

Gazeta Sporturilor: "Samba do România!". Cotidianul de sport scrie că "tricolorele" s-au calificat în sferturile de finală ale Cmpionatului mondial din Danemarca, unde vor întâlni miercuri ţara gazdă. "România şi-a asigurat prezenţa la turneul de calificare pentru jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro", mai scrie GSP, pe prima pagină.

Click!: "Nu-i uşor să întreţii din puşcărie două familii! Borcea vinde iahtul să-şi hrănească cei 6 copii". Tabloidul scrie despre faptul că afacerile lui Cristi Borcea nu mai merg aşa bine de când acesta a fost închis la Poarta Albă.

Libertatea: "Majorat cu diamant". Ziarul editat de Ringier scrie că Adrian Minune i-a oferit fiicei sale la majorat un inel cu diamant şi "o petrecere de pomină, la care au cântat mulţi colegi de breaslă, dar şi Pepe, Babi, Ioana Voicu sau Adi Cristescu".

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus