Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Elena Udrea și Alina Bica, cârtițe pentru Dan Andronic"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Elena Udrea și Alina Bica, cârtițe pentru Dan Andronic"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la dosarul "Ferma Băneasa", în care sunt anchetați prințul Paul, Remus Truică și Dan Andronic și până la scenariul unui posibil cutremur cu efecte devastatoare.

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol care cuprinde mai multe dezvăluiri din jurnalul Elenei Udrea referitor la implicarea lui Dan Andronic în dosarul în care mai sunt anchetați Remus Truică și Paul de România.

"Fosta șefă a DIICOT Alina Bica i-ar fi spus Elenei Udrea că SRI îi ascultă telefonul lui Dan Andronic, patronul EVZ. Elena Udrea i-ar fi transmis mai departe președintelui Traian Băsescu, care ar fi cerut SRI să oprească interceptările", scrie Adevărul, pe prima pagină, într-un material intitulat "Elena Udrea și Alina Bica, cârtițe pentru Dan Andronic".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și pricipalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "26 de ani de la evenimentele din decembrie 1989. Violențele extreme trebuiau să izoleze Ardealul de restul țării". Cotidianul Evenimentul zilei continuă astăzi publicarea serialului dedicat Revoluției din 1989. Ziarul scrie, pe prima pagină, că "în toamna anului 1989, emisarii realizaseră contracte și constituiseră puncte de sprijin în Alba Iulia, Arad, Brașov, București, Caransebeș, Cisnădie, Cluj, Constanța, Craiova, Cugir, Iași, Lugoj, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, în oridine alfabetică, dar lista nu este completă".

România liberă: "Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină București. 'Dacă vine un cutremur, cu 2.000 de răniți nu facem față'". Ziarul a realizat un interviu cu Doina Goșa, directoarea Centrului de Transfuzie Sanguină din București, care spune că nu există un stoc de sânge de rezervă pentru o eventuală calamitate. 

Jurnalul Național: "Al României Paul, în afaceri cu Cosa Nostra". Cotidianul scrie că ar exista "legături periculoase" între firma prin care "prințul" paul a vândut drepturile litigioase și mafia italiană".

Gazeta Sporturilor: "Pas de defilare". Ziarul de sport a publicat pe prima pagină o cronică a meciului Steaua - Viitorul Constanța. "Campionii n-au strălucit aseară, dar au tremurat doar pe final în fața unor dobrogeni anemici", scrie GSP.

Academia Cațavencu: "Moș Cerșilă". Publicația de satiră îl înfățișează pe patriarhul Daniel în straiele lui Moș Crăciun. Personajul spune "Deschide punga, creștine/Să luăm haina de pe tine!/ Noi cu viclenii am fost/ Și-am făcut bani din Hristos./ Dar acum ni s-a-nfundat: Vom plăti taxe la stat".

Libertatea: "Urmașul lui Iftimoaie în Ferma vedetelor are 117 kg și 15 KO-uri la activ. Pro TV a mai domesticit o fiară". Tabloidul scrie că Pro TV ar fi semnat un contract cu luptătorul K1 Benny Adegbuyi pentru participarea la emisiunea Ferma vedetelor. 

Click!: "Vom avea cel mai cald Crăciun din istorie?". Ziarul editate de Adevărul Holding scrie că anul acesta, de Crăciun vom avea zăpadă doar la munte. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu