Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Încrederea în Biserică s-a stins în Colectiv"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Încrederea în Biserică s-a stins în Colectiv"

Presa de azi tratează pe prima pagină subiecte dintre cele mai diverse, de la încrederea pe care o au românii în biserică și până la sancțiunile contractuale pe care ar trebui să le plătească cofetarul Tudor Constantinescu postului Pro TV pentru prejudiciile de imagine aduse.

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un articol despre faptul că biserica "a pierdut fulgerător nu mai puțin de cinci procente din încrederea opiniei publice, la o lună după tragedia din clubul Colectiv, când a fost aspru criticată pentru reacția întârziată și inadecvată situației". Materialul este intitulat "Încrederea în Biserică s-a stins în Colectiv".

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi.

Libertatea: "Cofetarul Tudor Constantinescu, bun de plată către Pro TV. 100.000 de euro pentru nedifuzare". Tabloidul scrie că scandalul în urma căruia cel care ar fi trebuit să devină vedeta primăverii la Pro TV a ajuns după gratii și a generat prejudicii de imagine postului.

Evenimentul zilei: "Bătălia pentru putere. Șantaj sexual în dosarul liderului PSD Mircea Govor". Ziarul notează că vicele Consiliului Județean Satu Mare era amenințat cu un act din perioada Securității, în care scria că liderul județean PSD frecventa un grup cu o altă orientare sexuală, de unde aducea informații la poliția politică. 

Jurnalul Național: "Cei 70 care vor primi două pensii speciale". Cotidianul trustului Intact scrie că "deși au plâns de mila bieților primari care ar ajunge la pensie săraci lipiți pământului, nu mai puțin de 70 de aleși tocmai s-au pricopsit cu încă un rând de pensii speciale, pe lângă cele primite ca parlamentari". 

România liberă: "Raluca Prună, ministrul Justiției din România: Ar fi neserios să mă lansez în speculații cu privire la prelungirea mandatelor șefilor parchetelor". Ziarul publică astăzi, pe prima pagină, un interviu cu ministrul Justiției, care a explicat care sunt prioritățile pentru mandatul său. Demnitarul vrea un sistem de informatizare a instanțelor pentru toată țară și a precizat că va continua investițiile în infrastructură. 

Gazeta Sporturilor: "Steaua a câștigat lejer ultimul meci din 2015, 3-1 cu ACS Poli. 100% Reghe". Cotidianul de sport scrie că roș-albaștrii au călcat totul în picioare, cu Reghecampf pe bancă. 4 victorii în 4 partide. 

Click!: "80 de ani împliniți, 80 de secrete ale celei mai iubite actrițe. Stela Popescu își începe ziua cu o țuiculiță".

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu