Skip to main content

PRESA DE AZI. Jurnalul Național: "N-au mai șovăit și i-au ridicat imunitatea"

 
PRESA DE AZI. Jurnalul Național: "N-au mai șovăit și i-au ridicat imunitatea"

Reținerea lui Dan Șova pentru 24 de ore este unul dintre principalele subiecte tratate de presa de astăzi. Jurnalul Național scrie că "a treia oară n-a mai fost cu noroc pentru Dan Șova" și că senatorii l-au lăsat fără imunitate în mai puțin de trei ore. "N-au mai șovăit și i-au ridicat imunitatea", titrează cotidianul grupului Intact. 

"Social-democratul a ajuns în arest în dosarul CET Govora. Senatoarea cu mirul, Florina Jipa, nu a fost prezentă în plen. Și nici iubita, Cătălina Ștefănescu, nu i-a mai ținut pumnii în foaierul sălii de ședințe", mai scrie Jurnalul Național pe prima pagină. 

Subiectul reținerii lui Dan Șova este tratat și de România liberă pe prima pagină. Cotidianul editat de Medien Holding titrează „Abandonat de PSD, Dan Șova a fost încătușat". Articolul despre social-democratul reținut are ca supratitlu "Mirul nu a mai avut efect".

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte abordate de presa de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Medici români, plecați la schi în Tirol, transformați în infractori de autoritățile austriece". Cotidianul scrie pe prima pagină despre povestea a doi medici români care au ajuns să fie acuzați de calomnie și defăimare într-o stațiune montană tiroleză. "Cristina și Cosmin N, medici de profesie, trăiesc, de aproape un an, un vis urât. Au mers la schi într-o stațiune montană tiroleză - Iseghl -, au plătit 3.600 de euro cazarea la un hotel de patru stele, în care au stat doar o noapte, au fost umiliți de poliția locală și, într-un final - acuzați de calomnie și defăimare - au fost trimiși în judecată, riscând între 2 și 5 ani de pușcărie!", scrie EVZ. 

Adevărul de Weekend: "Apostolii epocii de aur" - un nou serial despre personajele care au influențat destinul României în perioada comunistă. Ziarul prezintă lista scurtă a celor care „au servit interesele cuplului dictatorial în detrimentul intereselor naționale”. Printre aceștia se numără Ion Iliescu, Ion Mihai Pacepa, Adrian Păunescu și Sergiu Nicolaescu.

Click!: "Spitalele ne omoară cu zile!". Tabloidul scrie despre faptul că medicii au recunoscut că o parte dintre răniții de la Colectiv au murit din cauza infecțiilor cu bacterii luate din spitale. 

Libertatea: "La 11 ani de la moartea artistului, Teo Peter jr s-a resemnat: "Din tata a rămas doar un nume de stradă". Ziarul editat de Ringier scrie că astăzi se împlinesc 11 ani de când Teo Peter, basistul trupei Compact, a fost ucis într-un accident de circulație de un militar american ce urcase beat la volan.

Gazeta Sporturilor: "Știm tot!". Fotoreporterul Gazetei, Cristi Preda, a surprins notițele lui Valeriu Argăseală cu salariile noului staff al Stelei. "Conform cifrelor vizibile în ciorna președintelui, Gigi Becali ar urma să plătească 2,8 milioane de euro în cazul în care Reghecampf duce la vară echipa în grupele Champions League", mai scrie GSP, pe prima pagină. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu