Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: PSD și UNPR vor ieftinirea chiulului în Parlament

 
PRESA DE AZI. România liberă: PSD și UNPR vor ieftinirea chiulului în Parlament

Subiecte dintre cele mai diverse în presa de astăzi, de la politică, la viața amoroasă a lui Petru Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole. Ziarul România liberă își deschide ediția de astăzi cu un articol despre un proiect de modificare a Regulemtnului Camerei potrivit căruia deputații care absentează nemotivat de la lucrările Legislative ar putea fi sancționați cu un procent din salariu.

"PSD și UNPR vor ieftinirea chiulului în Parlament", titrează cotidianul, pe prima pagină. Ziarul mai scrie că există un scenariu conform căruia chiar dacă nu merge deloc la serviciu, un deputat ar putea rămâne cu 80% din bani. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Gașca 'băieților deștepți' ai retrocedărilor frauduloase, spartă de DNA". Ziarul scrie că "milionari în euro, necunoscuți în topurile celor mai bogați români, beneficiari ai cumpărărilor de drepturi litigioase, despăgubiți de Agenția Națională de Restituire a Proprietăților, ajung să fie cunoscuți de opinia publică, odată intrați în malaxorul justiției".

Adevărul: "Atentat dejucat de Ziua Națională". Cotidianul notează pe prima pagină că o bombă artizanală urma să fie plasată la parada de 1 Decembrie de la Târgul Secuiesc. "Prezumtivul terorist este un maghiar, Beke Istvan Attila, unul dintre liderii grupării extremiste 'Mișcarea de Tineret 64 de Comitate'".

Jurnalul Național: "Defilări de 1 Decembrie cu gândul la Colectiv". Ziarul scrie că cei care au ieșit să vadă parada militară nu au uitat de tragedia din clubul Colectiv și au scandat "Basarabia e România" sau "Colectiv" și au cerut să se facă dreptate cât mai repede. 

Kamikaze: "Scutul antișpaghetă". Săptămânalul de satiră are pe prima pagină o imagine caricaturizată a Laurei Codruța Kovesi, alături de textul "singura armă (în afară de fasolea cu cârnați și țuica fiartă) care merită să defileze de 1 Decembrie". 

Cațavencii: "Treceți, batalioane române, tehnocrați!". Într-un colaj realizat de publicația de satiră, Klaus Iohannis apare călare, alături de Dacian Cioloș. Președintele României, în varianta caricaturizată, spune "Dragi români tehnocrați, nu vă întrebați ce poate face țara pentru voi, ci ce puteți face voi pentru țară. Și sunt multe de făcut. Am parchetul ăla de pus la Vila Lac, niște gresie nouă în baia de la Cotroceni și de schimbat clanțele la ambasade, că astea de acum sunt cam uzate".

Academia Cațavencu: "Cu mâinile furate". Săptămânalul de satiră scrie că "un fost comisar european pentru agricultură, silit de oamenii politici să cultive în guvern toate bălăriile, spre dezamăgirea românilor simpli, care văd cum mani pulite se transformă în manipulare".

Libertatea: "Văduvului Mădălinei Manole i-a revenit muzica în viață. În casa lui Petru Mircea cântă tot femeia". Tabloidul scrie despre noua iubită a lui Petru Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole. 

Click!: "Sora Claudiei ne-a distrus familia!". "De un an de când Claudia Pavel a părăsit America și a luat băiețelul cu ea, familia soțului este distrusă. Atâta timă cât este cu Paula, Claudia nu se va putea mărita cu niciun bărbat", scrie Click pe prima pagină.  

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu