Skip to main content

S-a lansat Vecinul.net, ziar finanțat din fonduri europene

 
S-a lansat Vecinul.net, ziar finanțat din fonduri europene
Jurnalistul Florin Cepraga a lansat Vecinul.net o platformă din care fac parte un site și o publicație în print ce va avea o apariție lunară. 

„E ziarul pe care comunitatea il cauta pentru ca se regaseste in el si pentru ca publicul este subiectul de presa. E revansa pe care comunitatea o cere in fata unor insitutii mass-media care o ignora. E mai mult decat un ziar si un site, e o platforma, e o comunitate, e despre oameni, e depre noi si despre vecinul de langa noi.”, anunță fondatorul publicației.

Proiectul vecinul.net a plecat la drum cu o finanțare europeană după ce a câștigătat o competiție în care au mai fost înscrise 400 de proiecte. Ziarul propriu-zis are patru pagini, apare în format tipărit o singură dată pe lună în 10.000 de exemplare. 

Publicitate

Echipa Vecinul.net: 

Florin Cepraga este fondatorul platformei Vecinul.net. Cu o experienta de peste 13 ani in mass-media, marketing & PR si management, Florin Cepraga a lucrat ca jurnalist economic, director de comunicare sau project manager pentru Ziarul Financiar, Cotidianul, The Money Channel, Realitatea TV, Digi24 / RCS & RDS, Automobile Bavaria (BMW, MINI si Rolls-Royce).

Din echipă mai fac parte Cristian Lipan care a obținut premii internaţionale pentru designul mai multor publicaţii (peste 40 de premii de excelență la competițiile internaționale), Dana Dobre (15 ani de experiență ca jurnalist economic și comunicator independent) și Andrei Klauss Agheorghiesei (un tânăr student român stabilit în Marea Britanie, care a realizat platforma web).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu