Skip to main content

Schimbare la vârful Turner Brodcasting System pe Europa de Est

 
Schimbare la vârful Turner Brodcasting System pe Europa de Est

Matthias Heinze, actualul Vice Preşedinte operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală şi de Est al Turner Broadcasting System, a devenit Manager General pentru Europa de Est, preluând toate responsabilităţie acestei poziţii.

Publicitate

Din noua sa funcţie, Heinze va deveni responsabil pentru toate activităţile operaţionale din Polonia, România şi Rusia.

El va continua să îi raporteze lui Hannes Heyelmann, Senior Vice Preşedinte şi Managing Director pentru Europa Centrală şi de Est şi International Original Programming Strategy, potrivit unui comunicat de presă al Turner.

“În ultimii doi ani, în care a fost responsabil pentru Europa Centrală şi de Est în calitate de Vice Preşedinte pentru operaţiuni comerciale, Matthias Heinze a devenit un bun cunoscător al pieţei TV din Estul Europei. Numindu-l în funcţia de Manager General, suntem pregătiţi să profităm de oportunităţile care apar în această piaţă şi să ne extindem în această regiune.” a declarant Hannes Heyelmann.

În Europa de Est, Turner oprerează branduri ca TNT, Cartoon Network şi Boomerang şi are birouri în Munchen, Londra, Varşovia, Moscova şi Bucureşti.

Despre Matthias Heinze

  • Matthias Heinze s-a alăturat companiei Turner în 2008, în funcţia de Director operaţiuni comerciale pentru Germania.
  • În 2013, a fost promovat în funcţia de Vice Preşedinte operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală şi de Est şi, de atunci, supraveghează veniturile Turner din Gemania, Austria, Elveţia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Europa Centrală şi de Est şi Rusia.
  • Înainte de a se alătura Turner, Heinze a lucrat în vânzări şi marketing pentru grupul ProSiebenSat.1.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus