Skip to main content

Schimbare la vârful Turner Brodcasting System pe Europa de Est

 
Schimbare la vârful Turner Brodcasting System pe Europa de Est

Matthias Heinze, actualul Vice Preşedinte operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală și de Est al Turner Broadcasting System, a devenit Manager General pentru Europa de Est, preluând toate responsabilităție acestei poziții.

Din noua sa funcţie, Heinze va deveni responsabil pentru toate activitățile operaționale din Polonia, România şi Rusia.

Publicitate

El va continua să îi raporteze lui Hannes Heyelmann, Senior Vice Președinte și Managing Director pentru Europa Centrală și de Est și International Original Programming Strategy, potrivit unui comunicat de presă al Turner.

“În ultimii doi ani, în care a fost responsabil pentru Europa Centrală și de Est în calitate de Vice Preşedinte pentru operaţiuni comerciale, Matthias Heinze a devenit un bun cunoscător al pieței TV din Estul Europei. Numindu-l în funcția de Manager General, suntem pregătiți să profităm de oportunitățile care apar în această piață și să ne extindem în această regiune.” a declarant Hannes Heyelmann.

În Europa de Est, Turner oprerează branduri ca TNT, Cartoon Network și Boomerang și are birouri în Munchen, Londra, Varșovia, Moscova și București.

Despre Matthias Heinze

  • Matthias Heinze s-a alăturat companiei Turner în 2008, în funcția de Director operațiuni comerciale pentru Germania.
  • În 2013, a fost promovat în funcția de Vice Preşedinte operaţiuni comerciale pentru Europa Centrală și de Est și, de atunci, supraveghează veniturile Turner din Gemania, Austria, Elveția, Belgia, Olanda, Luxemburg, Europa Centrală și de Est și Rusia.
  • Înainte de a se alătura Turner, Heinze a lucrat în vânzări și marketing pentru grupul ProSiebenSat.1.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu