Skip to main content

Singur acasă, difuzat de Pro TV a zecea oară în 11 ani. Ce audienţe a făcut până acum

 
Singur acasă, difuzat de Pro TV a zecea oară în 11 ani. Ce audienţe a făcut până acum
Pro TV a pregătit pentru sâmbăta, 5 decembrie de la 20.30, prima parte din filmul Singur acasă, film cu tradiţie pentru televiziunea din Pache Protopopescu.
Publicitate

Este a zecea oară de când există măsurătorile de audienţă când Pro TV difuzează faimoasa serie. În fiecare an, în perioada sărbătorilor, Singur acasă a înregistrat audienţe de milioane de români.

Anul trecut, Singur acasă, difuzat pe 7 decembrie, a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În 2013, cifrele au fost asemănătoare (cifrele, AICI)

Cu fiecare an, tradiţionalul film de Crăciun care anul acesta împlineşte 24 de ani a adunat din ce în ce mai multă audienţă. Pro TV l-a difuzat de nouă ori de când există măsurători de audienţă, dar producţia a fost difuzată şi înainte de anii 2000. Singur acasă a fost la Pro TV chiar şi în anul lansării postului de televiziune, 1995.

Iată în continuare o captură din ziarul Libertatea din decembrie 1995, în care era anunţat filmul Singur acasă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    si ca pana acum, PROTV va ZDROBI concurenta ca un Buldozer. BRAVO PROTV!!!!!!!
  • gigi gigi
    HAHAHA!!
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Nu prea pot. Se pare că PRO are exclusivitate pe unele titluri. De altfel nu cred că ar fi făcut mare brânză. Antena 1 a dat de mai multe ori Casino Royale și nu a făcut cine știe ce valuri.
  • Iulian Iulian
    Antena1 de ce nh difuzeaza singur acasa? Daca eram director de programe la Antena difuzam Singur acasa cu o saptamana inaintea Pro

Trimite un comentariu

sus