Skip to main content

TOP. O ştire Digi24 despre parlamentarii care îşi votează pensii speciale, peste 900 de distribuiri pe Facebook

 
TOP. O ştire Digi24 despre parlamentarii care îşi votează pensii speciale, peste 900 de distribuiri pe Facebook

O ştire publicată de Digi24.ro despre cum parlamentarii îşi votează pensii speciale a fost printre cele mai distribuite materiale pe Facebook, pe ziua de ieri. Materialul intitulat "Parlamentarii mai încearcă o dată să-şi voteze pensii speciale" a adunat peste 900 de distribuiri pe reţeaua de socializare.

Publicitate

"Aleşii mai fac o încercare să îşi voteze pensii speciale. Controversatul proiect ar putea intra mâine în dezbaterea Parlamentului.Adoptat la sfârşitul sesiunii trecute, documentul a fost retrimis în luna iulie în Parlament de preşedintele Klaus Iohannis, nemulţumit că senatorii şi deputaţii şi-au votat noi privilegii. La reexaminare, aleşii au decis ca cei condamnaţi penal să nu beneficieze de pensii speciale", scrie Digi24.ro.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără două de pe HotNews.ro şi una de pe stirileprotv.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. Digi24.ro, “Parlamentarii mai incearca o data sa-si voteze pensii speciale”, autor neprecizat.

- 926 share-uri pe Facebook.

2. Hotnews.ro, “Senatul a adoptat interzicerea publicitatii pentru medicamente la radio si televiziune. Legea merge la promulgare”, de Adina Florea.

- 825 share-uri pe Facebook.

3. Stirileprotv.ro, “Defrisarile ilegale vor deveni o amenintare la securitatea nationala. Legea urmeaza sa fir promulgata de presedinte”.

- 307 share-uri pe Facebook.

4. Gandul.info, “Profesoara din Romania, nominalizata la “Nobelul” Educatiei. Ce vrea sa faca cu premiul de 1 milion de dolari, daca va castiga”.

- 253 share-uri pe Facebook.

5. Hotnews.ro, “Coalitia pentru Educatie: Obligativitatea masteratului didactic este vitala pentru ca profesori mai buni sa intre in sistem”, de Raluca Pantazi

- 213 share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus