Skip to main content

TOP. Un concurs al brandului Logitech, peste 700 de comentarii pe Facebook

 
TOP. Un concurs al brandului Logitech, peste 700 de comentarii pe Facebook

Un concurs dedicat sărbătorilor de iarnă lansat de brandul Logitech a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria IT&C. Mesajul care explica modul în care internauții pot participa la concurs și detalii despre premiile puse în joc a adunat peste 700 de comentarii pe rețeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria mancare și băutură cu cele mai multe comentarii, Telekom, Samsung și Vodafone au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei IT&C.

1. Pagina oficiala Logitech Romania, 709 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Fiți foarte atenți la filmulețul următor! Depistați câte produse Logitech se află în film, precizați numărul lor iar cei care au răspuns corect intră în cursa pentru câștigarea a două premii. Da, vom avea doi câștigători. Premiile sunt tastatura Logitech Keys to Go si sistemul audio Logitech Z533. Mult succes!

2. Pagina oficiala Telekom Romania, 31 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Calificate în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Handbal, româncele vor lupta pe tărâm danez unde vor întâlni echipa gazdă, Danemarca. Le ținem din nou pumnii miercuri, de la ora 21:45, în direct la Dolce Sport 1. Meciul poate fi văzut și pe telekomtv.ro

3. Pagina oficiala Samsung Mobile Romania, 28 de comentarii pe Facebook la mesajul:

A fost odată ca ni... Am glumit! Haideți să ne jucăm cu aplicația Samsung Ecotic și puteți câștiga un Tab S2!

4. Pagina oficiala Vodafone Romania, 21 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Orice acțiune pe care o faci în aplicația MyVodafone până la 5 ianuarie 2016, fie că plătești, reîncarci sau activezi extraopțiuni, te înscrie automat în tragerea la sorți pentru un Samsung Galaxy S6!

5. Pagina oficiala Vodafone Romania, 18 comentarii pe Facebook la mesajul:

Adu-i un zâmbet pe buze colegei care a nimerit să aibă biroul fix lângă ușă, cu un șal care să-i țină de cald. Fă o poză, posteaz-o cu ‪#‎DaruiesteBucurie‬ și provoacă-ți prietenii să facă la fel.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu