Skip to main content

Un concurs al Ambasadei Israelului în România, aproape 150 de comentarii pe Facebook

 
Un concurs al Ambasadei Israelului în România, aproape 150 de comentarii pe Facebook

Un concurs lansat de Ambasada Israelului în România prin care a pus la bătaie două bilete de avion către Ţara Sfântă a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria instituţii de stat. Mesajul care anunţă lansarea concursului adunase ieri aproape 150 de comentarii.

Publicitate

În topul postărilor din categoria instituţii de stat cu cele mai multe comentarii, MApN, Poliţia Română şi Guvernul României au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei instituţii de stat:

1. Pagina oficiala Ambasada Israel in Romania, 148 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Fiindcă vrem să vă răsplătim entuziasmul, concursul ‪#‎VisitIsrael‬ continuă cu încă un bilet dublu dus-întors! Deja ştiţi cum să vă înscrieţi în cursă: daţi tag în comentariu prietenului care vreţi să vă însoţească. Concurs valabil între 7-14.12.2015.

2. Pagina oficiala MApN, 97 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Un zâmbet de dimineaţă... Vă dorim o săptămână frumoasă! ‪#‎România‬ ‪#‎mapn‬ ‪#‎ArmataRomâniei‬

3. Pagina oficiala Politia Romana, 49 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Poliţiştii ce vor participa la misiunile de patrulare din Franţa s-au întâlnit astăzi cu ministrul afacerilor interne, domnul Petre Tobă. Acesta i-a felicitat pentru alegerea de a reprezenta nu doar Poliţia Română, ci chiar România, în misiunile internaţionale, le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfăşura şi le-a transmis să se întoarcă sănătoşi acasă.

4. Pagina oficiala Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Social, 37 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Dezbatere Publică Proiect Buget de Stat 2016 Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic (MCPDC) vă invită la dezbaterea publică despre structura şi priorităţile proiectului de Buget 2016, miercuri 9 decembrie a.c. între orele 14:00 - 16:00, la Palatul Victoria, str. Piaţa Victoriei, nr. 1. Promovarea principalelor priorităţi sectoriale de investiţii pentru 2016 fiind importantă pentru Guvern, în paralel cu prezentarea, de către Ministrul Finanţelor Publice - Anca Dragu, a structurii generale a Bugetului pentru anul următor, organizatorii au invitat la eveniment şi trei dintre membrii Cabinetului, Ministrul Transporturilor - Dan Costescu, Ministrul Fondurilor Europene - Aura Răducu şi Ministrul Agriculturii - Achim Irimescu, fiind pentru prima dată când membrii Guvernului dialoghează cu cetăţenii în acest format. Selecţia Miniştrilor - invitaţi s-a făcut în raport cu tematica mesajelor primite pe adresa ministerelor cu privire la priorităţile Bugetului pentru 2016.

5. Pagina oficiala a Guvernul Romaniei, 32 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Dragii noştri, Mulţumim celor 19.975 de prieteni pe această pagină. Pentru că ne dorim să avem cât mai mulţi români alături de noi, prietenul cu numărul 20.000 va primi din partea noastră un tur ghidat al Palatului Victoria şi o întâlnire cu echipa de ‪#‎online‬ a Guvernului smile emoticon

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geta barabula geta barabula
    like

Trimite un comentariu

sus