Skip to main content

Un concurs al brandului Sephora, peste 3.400 de comentarii pe Facebook

 
Un concurs al brandului Sephora, peste 3.400 de comentarii pe Facebook

Un concurs dedicat sărbătorilor de iarnă lansat de brandul Sephora a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, din categoria magazine locale, pe ziua de ieri. Mesajul care explica modul în care internauții pot participa la concurs și detalii despre premiul pus în joc a adunat peste 3.400 de comentarii pe rețeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria magazine locale cu cele mai multe comentarii, XXL Mega Discount, Kaufland și Lidl au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei magazine locale.

1. Pagina oficiala Sephora, 3441 comentarii pe Facebook la mesajul:

CONCURS: Iarna aceasta, colectiei Cartier La Panthere i se alatura un parfum in editie limitata: La Panthere Celeste Eau de Parfum. Daca vrei sa te bucuri de aroma deosebita a creatiei da share acestei postari si raspunde corect la intrebarea: care este animalul emblema al Casei Cartier? Concursul se desfasoara pana luni, 4 ianuarie, iar cei 3 castigatori vor fi alesi aleatoriu.

2. Pagina oficiala XXL Mega Discount, 717 comentarii pe Facebook la mesajul:

Dragii Moșului, vă așteptăm să ne spuneți într-un comentariu ce v-ați dori de la Moș Crăciun și 4 dintre voi vor fi răsplătiți cu un cadou de la XXL Mega Discount: câte un voucher de 50 lei fiecare. Extragerea va avea loc în data de 23.12, pentru răspunsurile primite până la data de 22.12, ora 00:00 (inclusiv). Crăciun fericit și mult noroc în tragerea la sorți!

3. Pagina oficiala Kaufland Romania, 29 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Avem flori de Sărbători!, alături de o imagine cu flori craciunițe.

4. Pagina oficiala Lidl Romania, 20 comentarii pe Facebook la mesajul:

Încă puțin până ne bucurăm de bucatele tradiționale de ‪#‎Crăciun‬! Gospodinele noastre dragi ce gătesc? http://bit.ly/1NwQPQb

5. Pagina oficiala Sephora, 17 comentarii pe Facebook la mesajul:

Am primit foarte multe poezii frumoase și ne-a fost greu să alegem doar 3 dintre ele. Totuși, cei 3 câștigători ai concursului de Crăciun Made in Sephora sunt: 1. Alina Stoian Sampetru 2. Moni Gabi 3. Samoila Cristina Felicitări! Așteptăm datele voastre într-un mesaj privat pentru a vă trimite premiile. Mulțumim tuturor pentru participare!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu