Skip to main content

Acasă TV va difuza un nou serial turcesc, Lupta rozelor

 
Acasă TV va difuza un nou serial turcesc, Lupta rozelor

Postul Acasă va difuza, începând din 2 februarie, un nou serial turcesc. Este vorba de Lupta rozelor, o producţie care spune povestea unei tinere care luptă să-şi indeplineasca cel mai mare vis. Noul serial va fi difuza de luni până vineri de la ora 18.00.

Publicitate

După ce Kanal D a avut succes cu serialele turceşti, precum Suleyman, şi alte posturi au preluat reţeta şi au început să difuzeze astfel de producţii. La începutul lui 2015, Acasă TV a început să difuzeze serialul turcesc Puterea destinului, care iniţial a fost lansat pe Pro TV. Apoi, în grila Acasă TV au intrat Trandafirul negru, Viaţă nedreaptă şi Inimă de frate.

Despre noul serial de la Acasă TV

Gulru este o tanara frumoasa, care s-a nascut intr-un cartier sarac si a crescut intr-un conac unde tatal ei era gradinar, iar sora sa mai mare bucatareasa. In ciuda faptului ca majoritatea timpului si l-a petrecut inconjurata de oamenii bogati din splendida casa, ea nu a uitat nicio clipa locul modest in care s-a nascut. Fata traieste impreuna cu cele doua surori si tatal lor in casuta amenajata special pentru personal si, uneori, isi ajuta sora la munca din casa. Gulru a visat intotdeauna sa traiasca departe de casa, asa cum traieste fiica proprietarului conacului, Gulfem, pe care o admira si isi doreste sa devina un designer de succes, la fel ca ea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus