Skip to main content

Antena 1 a achiziţionat un nou format: un fel de Vocea României, în variantă culinară

 
Antena 1 a achiziţionat un nou format: un fel de Vocea României, în variantă culinară
„Audiţii” pe nevăzute ale preparatelor culinare. Cam aşa se poate rezuma noul format de cooking show achiziţionat de Antena 1. Postul Antena 1 pregăteşte Game of Chefs, un format în care chef-ii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu vor intra în competiţie.
Publicitate

În etapa preselecţiilor degustarea se face fară a-i vedea pe concurenţi, tot ceea ce contează fiind preparatul lor. De asemenea, jurizarea preparatelor la “Game of Chefs” va fi diferită de fiecare dată, iar juriul va fi format din diverse autorităţi în domeniu.

Chefii devin acum mentorii concurenţilor pe care îi aleg să facă parte din echipa fiecăruia.

Cătălin Scărlătescu: „Noi avem viziuni diferite asupra bucătăriei şi nu de puţine ori ne-am contrazis atunci când am avut de jurizat o farfurie. Însă acest format este şi pentru noi o premieră, pentru că am mai muncit noi cot la cot, dar nu ne-am întrecut”

„Va fi foarte interesant şi neaşteptat pentru noi toţi”, adaugă şi Sorin Bontea, „nu numai pentru că avem ocazia să ne formăm ucenici, dar şi pentru că vom trage cu ochiul unul la celălalt în încercarea de a câştiga concursul.”

Florin Dumitrescu: „Nu va fi uşor nici pentru noi să trecem de la ipostaza de colegi de jurizare la cea de mentori şi adversari, dar cu siguranţă va fi o experienţă cu sare şi piper.” “Game of Chefs” s-a bucurat de un succes extraordinar în Israel, prima ţară în care a fost difuzat, fiind formatul care a obţinut cele mai mari cifre din istoria cooking show-urilor, cu o cotă de piaţă de peste 45% în primul sezon. Antena 1 este a treia televiziune la nivel internaţional, după Reshet (Israel) şi Vox (Germania) care va produce acest format.

PRESELECŢII. Week-endul acesta, pe 9 şi 10 ianuarie,au loc preselecţiile pentru „Game of Chefs”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus