Skip to main content

Antrenorul care a ignorat imnul Ţinutului Secuiesc, sute de distribuiri pe Facebook

 
Antrenorul care a ignorat imnul Ţinutului Secuiesc, sute de distribuiri pe Facebook

Sute de distribuiri pentru un articol despre antrenorul care nu a luat în seamă imnul Ţinutului Secuiesc la un meci de handbal. Materialul publicat de Gazeta Sporturilor a fost cea mai distribuită ştire pe Facebook pe ziua de ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Materialul intitulat "Dragan Petricevici, înjurat tot meciul la Sf. Gheorghe pentru că şi-a pus echipa să ignore imnul Ţinutului Secuiesc: 'Nu pot sta drepţi în faţa unui imn neoficial'" a avut peste 1.700 de distribuiri pe reţeaua de socializare. S-a întâmplat la meciul Sepsi Sf. Gheorghe - U Cluj. Petricevici, antrenorul echipei clujene, şi-a trimis jucătoarele la încălzire când se intona inmul secuiesc.

Din materialul GSP:

"După intonarea imnului României, în sală a început să se audă imnul Ţinutului Secuiesc, moment în care antrenorul bosniac al oaspeţilor, Dragan Petricevici, şi-a trimis jucătoarele la încălzire. Gestul de a nu asculta în poziţie de drepţi şi imnul Secuimii a inflamat la culme tribunele. Cei 1.500 de oameni le-au înjurat pe jucătoarele lui U şi pe antrenor pe toată durata partidei", scrie GSP.ro.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe Gandul.info şi una de pe Mediafax.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. GSP.ro, “Dragan Petricevici, înjurat tot meciul la Sf. Gheorghe pentru că şi-a pus echipa să ignore imnul Ţinutului Secuiesc: "Nu pot sta drepţi în faţa unui imn neoficial"

- 1733 share-uri pe Facebook.

2. Gandul.info, “Un preot din Braşov şi unul din Lepizig, primul cuplu de homosexuali care primeşte parohie

- 608 share-uri pe Facebook.

3. Mediafax.ro, “Banca Mondială a îmbunătăţit prognoza privind creşterea economică a României, la 3,9% în 2016 şi 4,1% pentru 2017”, de Marius Oncu,

- 184 de share-uri pe Facebook.

4. Romanialibera.ro, “Iniţiativă parlamentară pentru salvarea familiei Bodnariu din Norvegia”, de Carla Popa,

- 137 de share-uri pe Facebook.

5. Hotnews.ro, “Cazul Bodnariu, exemplu de ciocnire a civilizatiilor. Autoritatile norvegiene au luat cei cinci copii in custodie pe motiv de violenta fizica, parintii recunosc "palme la fund", dar reclama masuri disproportionate. Cronologia evenimentelor”, de Cristian Pantazi,

- 134 de share-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Ne dau lectii de patritism strainii.Noi ramanem mamaligi.
  • Radu Radu
    Ungurii ,nu se pot pune cu cei din fosta Iugoslavie,respect pt acest antrenor și ar cam trebui sa ii punem cu botul pe labe pe unguri.Dacă nu le convine sa se care la tara lor de origine,adică,undeva,prin Asia,ca de acolo au venit arpadistii pe la anul 1000,ca,de,sunt de aceeași sorginte cun țiganii, adică, păsări migratoare!
  • Omide Omide
    Bravo Lui
  • Cristian Cristian
    Respect!

Trimite un comentariu

sus