Skip to main content

BLOGOSFERĂ. „Netflix e o gluma. Şi e vina industriei”, o postare cu aproape 1.000 de distribuiri pe Facebook

 
netflix-digitaltrends
netflix-digitaltrends

BLOGOSFERĂ. Un articol critic la adresa serviciului Netflix în România, scris de Alex Lungu, a fost cea mai distribuită postare pe Facebook.

Publicitate

Materialul intitulat "Netflix e o glumă. Şi e vina industriei" a fost distribuit de aproape 1.000 de ori pe reţeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"După calculele mele, există o gaură de până la 93% în catalogul Netflix.Ceea ce e absolut imens după orice standarde. De ce cea mai OK soluţie legală costă 10 Euro pe lună pentru un catalog aşa găunos? Cum influenţează asta pirateria şi ce legături are cu ofertele de streaming şi drepturile de autor? Am să încerc să răspund la toate întrebările care poate ţi-au trecut şi ţie prin cap."

Între cele mai distribuite postări de pe bloguri se numără una de pe Biziday.ro şi două de pe blogurile Adevărul.

O selecţie de materiale de pe bloguri şi platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro şi FacebrandsPRO:

1. copy-me.org, “Netflix e o gluma. Si e vina industriei.”, de Alex Lungu, 933 share-uri pe Facebook.

Din material:

Netflix nu oferă mai nimic din serialele noi şi populare dar mai mult, nu oferă nici măcar show-uri mai vechi pe care mulţi le-ar revedea cu plăcere. Aici mă refer la seriale precum The Wire, Seinfeld, The Sopranos, Rome, House MD, Futurama, The Office, Firefly, Friends, orice Star Trek, Stargate sau Battlestar Galactica, etc. Practic, nu oferă nimic produs de HBO şi mai nimic care încă rulează în State, chiar dacă unele show-uri au multe sezoane şi s-ar putea oferi lejer din urmă.

2. Biziday.ro, “Republica Moldova – oglinda strâmbă a României”, 506 share-uri pe Facebook.

Din material:

În general, românilor le pasă mult prea puţin de ceea ce se întâmplă în Republica Moldova, din păcate. Absentă dintre graniţele României în perioada în care s-a cimentat conştiinţa naţională, Basarabia nu mai reuşeşte să fie România pentru actuala generaţie de români, pentru cei care de la Prut puteau veni cel mult tancurile ruseşti în epoca în care Ceauşescu făcea pe independentul în cadrul blocului comunist. O altă generaţie şi o altă istorie predată în şcoli vor recupera probabil sentimentele mai bune ale societăţii româneşti pentru Republica Moldova, dar, până atunci, stimaţi români, băgaţi de seamă la ce se întâmplă la Chişinău.

3. Biziday.ro, “O sansa la un deceniu- s-au ieftinit iar autostrazile”, 234 share-uri pe Facebook.

Din material:

Banii dumneavoastră au fost astfel îngropaţi în reasfaltări şi modernizări ale unor drumuri naţionale prost concepute, care trec prin localităţi. Ceea ce am pierdut atunci a fost oportunitatea unei epoci cu materiale de construcţie ieftine, dar şi al unei modalităţi de a evita monstruoasa recesiune prin care a trecut ţara noastră în anii respectivi, tocmai pentru că politicienii nu au avut viziunea dezvoltării şi n-au înţeles momentul. - See more at: http://www.biziday.ro/2016/01/15/o-sansa-la-un-deceniu-s-au-ieftinit-iar-autostrazile/#sthash.iGk947gl.dpuf

4. Bloguri Adevarul, “Eminescu şi Basarabia, Cioloş şi... Germania?”, de George Simion, 231 share-uri pe Facebook.

Din material:

La 166 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu, societatea românească e măcinată de probleme şi uitare. O ştire importantă a trecut cu totul neobservată, în noianul de noutăţi privitoare la vedetele mondene, fertilitatea acestora şi crizele din colţuri ale lumii mai mult sau mai puţin îndepărtate. Ce-ar spune Eminescu astăzi, când peste Prut soarta a peste trei milioane de români este pusă în primejdie? Citeste mai mult: adev.ro/o101hr

5. Bloguri Adevarul, “„Nemernicilor, ieşiţi în faţă cei care vă folosiţi de Biserica mea şi asumaţi-vă greşelile!“”, de Radu Preda, 188 share-uri pe Facebook.

Din material:

Aflu cu stupoare că unii profesori de teologie ortodoxă de la noi au girat, sub semnătură şi antrenând bunul renume al Universităţilor din care fac parte, lucrări ale savanţilor din puşcăriile nostre.Revolta interioară nu poate fi exprimată suficient prin cuvinte. Pe scurt: cu cât mai bogat deţinutul, pe atât mai galonate persoanele dispuse să îi elibereze acte de bună purtare şi de integritate ştiinţifică.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moshu49 moshu49
    off topic: onorabile, cînd vei afla că "DoQ" va face și subtitrări să ne zici și nouă
    merci! :)

Trimite un comentariu

sus