Skip to main content

BLOGOSFERĂ. „Steagul negru de DOLIU, pe Primăria Sfântu Gheorghe de ziua Unirii”, o postare cu peste 2.300 de share-uri

 
BLOGOSFERĂ. „Steagul negru de DOLIU, pe Primăria Sfântu Gheorghe de ziua Unirii”, o postare cu peste 2.300 de share-uri
Sursa foto: dantanasa.ro
BLOGOSFERĂ. Steagul negru de doliu, arborat la Primăria Sfântu Gheorghe de Ziua Unirii Principatelor Române. Un text pe acest subiect postat pe blogul Dantanasa.ro a avut peste 2.300 de distribuiri pe Facebook. 

Între cele mai share-uite subeicte intră și un text despre Therme București, despre care s-a scris mult în ultimele săptămâni. Postarea de pe nwradu.ro, despre prețurile pentru mâncare, băutură și alte servicii a fost distribuită de peste 1.300 de ori. 
 
Un text semnat de Adrian Cioroianu pe Blogurile Adevărul în care fostul ministru de externe militează pentru mai multe ore de istorie a intrat și el în topul share-urilor, fiind distribuit de peste 650 de ori. 
 
O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:
 

1. Dantanasa.ro, “EXCLUSIV. Steagul negru de DOLIU, pe Primăria Sfântu Gheorghe de ziua Unirii Principatelor Române”, - 2.388 de share-uri pe Facebook.

Din postare: 

Primăria Sfântu Gheorghe a „participat” la manifestările dedicate zilei Unirii Principatelor Române arborând drapelul negru de doliu pe fațada instituției.

Publicitate

2. Nwradu.ro, “Prețuri la Therme pentru mâncare, băutură, intrare și alte servicii”  - 1.356 de share-uri pe Facebook.

3. Andimoisescu.ro, “La piață, cu cardul.” - 686 de share-uri pe Facebook.

4. Blogurile Adevarul, “De ce este nevoie de istorie”, de Adrian Cioroianu - 655 de share-uri pe Facebook.

Din postare: 

În prezent, disciplina Istorie are parte de o singură oră pe săptămână în învăţământul gimnazial. Fac parte dintre cei care, inclusiv prin aceste rânduri, vor susţine propunerea ca Istoriei să-i fie alocate săptămânal două ore.

5. Printesaurbana.ro, “Copiii care primesc totul” - 231 de share-uri pe Facebook.

Din postare: 

Copiii care primesc totul. Dar nu primesc dragoste. Nu primesc afecțiune. Nici atenție. Nici timp dedicat lor și numai lor. Nu primesc respect. Primesc doar multe jucării atunci când ei ar vrea să se joace cu părinții.

 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu