Skip to main content

Euforia TV se relansează în martie. Ruxandra Ion: "vom vorbi curând de un nou post"

 
Euforia TV se relansează în martie. Ruxandra Ion: "vom vorbi curând de un nou post"
ruxandra ion

Euforia TV, canal din portofoliul Antena Group, urmează să se relanseze în luna martie. Schimbarea va fi "fundamentală", spun oficialii postului de televiziune din grupul Intact.

Publicitate

Consultant pe zona de conținut la Euforia TV este Ruxandra Ion, care a fost, în trecut director al postului Acasă TV și apoi coordonator al producțiilor de ficțiune ale grupului Pro (printre care seriile Inimă de țigan, Regina și Pariu cu viața). 

Ruxandra Ion:

“Foarte curând vom vorbi de un nou post de televiziune, un post care acoperă o tematică si o zonă complet noi în peisajul mediatic românesc. Muncim intens la întreaga structură a acestui proiect, pe care îl vom aduce în fața telespectatoarelor în jurul datei de 8 Martie”, a declarat Ruxandra Ion.

"La mulți ani ehipei, la mulți ani oamenilor care acum 10 ani au pus bazele acestui proiect, oameni alături de care mă bucur că pot construi acum un nou început", a mai declarat Ruxandra Ion.

Postul Euforia TV, care împlinește 10 ani, îi va schimba imaginea în jurul datei de 8 martie. Canalul a fost lansat în 2005, ca un post dedicat segmentului feminin.

Euforia TV a avut, în 2015, o audiență medie pe zi de 21.000 de telespectatori, dintre care 15.000 de la orașe. În prime-time (intervalul 19.00-23.00), audiența Euforia TV a fost în 2015 de 42.000 de telespectatori, cei mai mulți de la orașe (31.000), postul fiind după locul 20 în clasamentul posturilor TV.

În programul stației sunt seriale ca Friends, Doctor House, Sex and the City și Ally McBeal.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Fie se spune tot adevărul privind falimentul ficțiunii românești și se lasă deoparte poveștile cu criza pieții -cum explică dl Costi Mocanu- fie se încearcă depășirea momentului printr-un efort acum nu într-un viitor nedefinit. Ce audiență vor avea creațiile partenerilor noștri din CME bulgari, slovaci, croați sau cehi vom vedea dar mă tem că am părăsit fără luptă ringul, adică piața. Sau le oferim la schimb poveștile fierbințenilor? Vânzarea studiourilor de la Buftea îmi spune că viitorul de care se vorbește va fi foarte foarte îndepărtat. Dar poate, după ce ProTv –cu anexa sa AcasăTv- s-a predat, preferând aproape exclusiv cumpărarea de formate, va apărea altă televiziune care-și va însuși efortul de a susține producția originală românească? Bine ar fi…
  • MAI MILE BAGA CIOCU IN PAMANT SI TACI , NU MAI COMENTA ATATA SLUGA CE ESTI , MULTUMESC PENTRU CUVINTELE FRUMOASE
  • D-na Ion, sper ca in noua grila de programe se vor gasi si telenovelele latino americane, care din pacate sunt pe cale de disparitie la televiziunile din Romania .
  • ma indoiesc ca o sa castigi rating cu productii de top marca simona daniela macovei & florin costache...dar nu se stie niciodata.poate ca de-a lungul timpului au mai invatat si dansii cum sa scrie si cum sa filmeze...not!

Trimite un comentariu