Skip to main content

Facebook a deblocat contul tabloidului Libertatea. Titlul a revenit la cei 1,3 milioane de fani. Cum s-a văzut traficul

 
Facebook a deblocat contul tabloidului Libertatea. Titlul a revenit la cei 1,3 milioane de fani. Cum s-a văzut traficul

Facebook a deblocat contul tabloidului Libertatea, dupa cateva zile in care titlul editat de Ringier a fost nevoit sa isi lanseze o noua pagina.

Incepand de astazi, contul Libertatea este din nou disponibil. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, pagina de Facebook a fost deblocata in urma demersurilor facute de publisher.

Publicitate

Reamintim ca, vineri, contul de Facebook al tabloidului Libertatea a fost blocat de rețeaua de socializare. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, contul a fost blocat în urma sesizărilor făcute de utilizatorii rețelei sociale.

Libertatea, titlu din portofoliul Ringier, este unul dintre cei mai activi jucători din publishing pe rețeaua socială. Potrivit Facebrands.ro, contul Libertatea număra peste 1,3 milioane de fani, fiind al doilea din categoria Știri generale, după Pro TV.
 
Dupa blocarea contului, Libertatea și-a creat o noua pagina care a atras, in cateva zile, puțin peste 11.000 de like-uri. 
 
O pagină de Facebook cu un număr atât de mare de fani (1,3 milioane de like-uri) este extrem de importantă pentru traficul site-ului. Blocarea paginii Libertatea s-a simțit și în datele de trafic care s-au redus drastic. 
 
Potrivit cifrelor SATI (Studiul de Audienta și Trafic Internet), Libertatea avea peste 1,7 milioane de afișări în zilele dinaintea dispariției paginii de Facebook. După ce aceasta a fost blocată, a ajuns ieri la 1,4 milioane de afișări. 
 

Evoluția datelor de trafic Libertatea.ro în ultima săptămână: 

 

   

Clasamentul conturilor de Facebook după numărul de fani, categoria Știri Generale (Sursa: Facebrands):

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu