Skip to main content

Ieri povestea, azi reacţia Telekom. Cum poţi vorbi mai mult de 24 de ore pe zi, virală şi cu reacţia operatorului

 
Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Cum poţi vorbi mai mult de 24 de ore pe zi, episodul 2. Ieri, povestea clientului Telekom care s-a trezit cu abonamentul nelimitat suspendat pentru că a vorbit "mai mult de 24 de ore în mai puţin de 24 de ore într-o altă reţea de telefonie" a fost unul dintre viralul zilei. Astăzi, un articol dezvoltat de Gandul.info pe subiect este din nou în topul materialelor distribuite pe Facebook. Articolul conţine şi reacţia operatorului, obţinută de jurnaliştii de la Gândul.

Publicitate

Articolul scris de Gandul sub titlul "Un român s-a trezit cu abonamentul nelimitat suspendat, pentru că ar fi vorbit prea mult. REACŢIA Telekom" a fost distribuit pe reţeaua de socializare de peste 550 de ori, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Din articol:

"O înregistare audio halucinantă a fost postată în 22 ianuarie pe youtube de un client al companiei de telefonie Telekom. În înregistare operatoarea de date de la companie îi comunică abonatului că i-au fost suspendate serviciile de voce nelimitate deoarece ar fi vorbit la telefon mai mult de 24 de ore pe zi. 'Aţi vorbit mai mult de 24 de ore în mai puţin de 24 de ore în reţeaua Vodafone, aţi adus prejudicii companiei, aţi afectat serviciile companiei', a explicat operatoarea de la Telekom."

Reacţia Telekom (obţinută de Gândul):

"Telekom Romania a implementat o serie de măsuri pentru a asigura accesul la servicii de telefonie mobilă pentru toţi clienţii săi, la parametri optimi. Printre măsurile implementate se numără identificarea şi restricţionarea unui număr de cartele preplătite si abonamente de pe care s-a efectuat zilnic un trafic de voce mobilă extrem de ridicat, în special prin folosirea funcţiilor de apel în aşteptare şi conferinţă, care a indicat o utilizare artificială a serviciilor de telefonie mobilă.

Prin trafic nefiresc inţelegem un trafic semnificativ mai mare, de până la 80 de ori mai ridicat în unele cazuri, decât traficul mediu efectuat de clienţii care beneficiază de oferte similare. Astfel, în anumite situaţii, traficul a depăşit 24 de ore de convobiri efectuate într-un interval de 24 de ore, acest lucru fiind posibil prin utilizarea unor servicii care permit realizarea de apeluri simultane, prin intermediul funcţiilor de apel în aşteptare şi conferinţă.

Între cele mai distribuite articole de pe site-urile de ştiri se mai numără una de pe Protv.ro şi două de pe evz.ro.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. gandul.info, “Un român s-a trezit cu abonamentul nelimitat suspendat, pentru că ar fi vorbit prea mult. REACŢIA Telekom

- 551 share-uri pe Facebook.

2. protv.ro, “Doua tone de PET-uri, confiscate de politisti de la oameni ai strazii. Cati bani luau acestia pentru 10 kilograme de deseuri”,

- 471 share-uri pe Facebook.

3. evz.ro, “Prima ŢARĂ din lume care INTERZICE islamul”, de Anca Lupescu,

- 436 share-uri pe Facebook.

4. evz.ro, “Un document exploziv al Interpol dezvăluie: Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc, omul care face legătura între Mafia rusă şi politicienii români”, de Petrisor Cana,

- 333 share-uri pe Facebook.

5. adevarul.ro, “Lecţii de etică de la un medic şpăgar: „Vii cu 10 ouă şi-un boţ de brânză. Ce să fac cu ele? Pune-mi 200 de lei şi-mi cumpăr câtă pălincă vreau””, de Ionel Stoica,

- 300 shre-uri pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus