Skip to main content

Jurnalul Național și-a schimbat formatul și a mărit prețul

 
Jurnalul Național și-a schimbat formatul și a mărit prețul

La început de an, ziarul Jurnalul Național apare într-un nou format și cu cu un preț mai mare. Un exemplar al ziarului este mai scump cu zece bani - 1,9 lei, față de 1,8 lei, cât era la finalul anului trecut.

Ediția de astăzi este mai mare cu câțiva centrimetri față de formatul pe care l-a avut ziarul anul trecut. Publicația editată de Intact Publishing și-a păstrat numărul de pagini, 24. 

Publicitate

Ultima schimbare majoră de format a fost făcută la jumătate lunii decembrie a anului 2014, când Jurnalul Național a apărut într-o formulă de două ori mai mică, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Dacă în ianuarie 2014, Jurnalul Național era tipărit în format A3, pe 15 decembrie 2014 paginile sale au apărut în format A4. Tot la finalul lui 2014, ziarul a suferit mici modificări și în privința logo-ului.

Reamintim că Intact Publishing, compania care editează Jurnalul Național, și-a cerut insolvența pe 19 ianuarie 2015, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În ianuarie 2015 Jurnalul Național și-a cerut insolvența pentru a doua oară. În noiembrie 2012, Jurnalul Național era editat de Editura Intact, companie care și-a cerut insolvența. Ulterior, titlul a fost trecut pe compania Intact Publishing.

În ianuarie 2015, Tribunalul București a admis cererea înaintată de Intact Publishing, compania care editează Jurnalul Național, pentru intrare în insolvență, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Cum a decăzut acest ziar din punct de vedere al graficii din alte puncte o fi decăzut de mult. Însă ziarul ăsta arăta bine ,acum arată ca un ziar de început de ani '90.
  • Poate imi explica cineva cum e cu TVAul redus la 5 % pentru carti, reviste si ziare.
    Nu ar fi trebuit ca ziarele sa fie putin mai ieftine dupa reducerea TVA...ori scaderea TVAului a fost comensata de o usoara crestere de pret...Chiar ar fi interesant de urmarit daca vreunul din ziare s-a ieftinit...ca de scumpit...nu m-ar mira ca si JN sa renunte la editia print, in acest an.

Trimite un comentariu