Skip to main content

Jurnalul Național, oficial în insolvență

 

jurnalul nationalTribunalul București a admis cererea înaintată de Intact Publishing, compania care editează Jurnalul Național, pentru intrare în insolvență, anunță HotNews.ro. Administrator judiciar va fi Remus Borza. Borza, managing partner al Borza & Asociatii, este administrator judiciar și la Hidroelectrica.

Publicitate

Jurnalul Național și-a cerut insolvența print-o cerere depusă la începutul săptămânii la Tribunalul București, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Este a doua oară când Jurnalul Național își cere insolvența. În noiembrie 2012, Editura Intact care deținea atunci titlul, și-a cerut insolvența chiar înainte ca marca să fie scoasă la licitație pentru neplata unor datoriii. Ulterior, titlul a fost trecut pe compania Intact Publishing.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La DIICOT e inregistrata o plangere care vizeaza fapte intamplate la Hidroelectrica ale caror consecinte sunt deosebit de grave(punerea in pericol a vietii locuitorilor din aval de Bradisor si distrugerea avutului public si privat urmare a deveresarii necontrolate iresponsabile de pe 29.07.2014 precum si tainuirea prejudiciatorilor gasiti responsabili in rapoartele de control intern aprobate chiar de Borza, care insa s-a multumit doar sa rezilieze contractele respective pentru a incasa bonus de performanta din sumele necheltuite aferente, uitand insa sa ia masurile legale pentru recuperarea prejudiciilor de la cei gasiti responsabili de catre semnatarii rapoartelor de control intern. pentru angajarea unor achizitii de lucrari, servicii si produse considerate inutile).
    S-a ajuns in situatia halucinanta ca Hidroelectrica, care a platit pentru partea deja executata a acelor contracte reziliate de Borza, sa nu se poata folosi vreodata de lucrarile si produsele pentru care a platit.

Trimite un comentariu