Skip to main content

Mesajul de la mulţi ani către un doctor, peste 100 de comentarii

 
Mesajul de la mulţi ani către un doctor, peste 100 de comentarii

O urare şi o ploaie de comentarii. Un mesaj al Clinicii Medicale pentru unul dintre doctorii săi, cu ocazia zilei de naştere, a fost cea mai comentată postare de pe Facebook, la categoria Sănătate & Îngrijire personală.

Publicitate

"In aceasta zi binecuvântata ii uram minunatului domn doctor Cioata Ionel cat si familiei dansului o aniversare plină de bucurii ! Echipa Clinicii". Acesta este mesajul de pe pagina de Facebook a Clinicii Medicale care a adunat peste 100 de comentarii, potrivit monitorizării Facebrands pentru Paginademedia.ro.

În topul postărilor din categoria Sănătate & Îngrijire personală cu cele mai multe comentarii, Nivea şi Farmec au câte un mesaj publicat pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecţia a fost realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Sănătate & Îngrijire personală.

1. Pagina oficiala Clinica Medicala Dr. Cioata - 128 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"In aceasta zi binecuvântata ii uram minunatului domn doctor Cioata Ionel cat si familiei dansului o aniversare plină de bucurii ! Echipa Clinicii"

2. Pagina oficiala Nivea - 61 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"E ziua ta. Aşa că noi ne-am pus cele mai frumoase dorinţe pentru tine! Care ai vrea să ţi se împlinească? *La mulţi ani, Ion & Ioana!"

3. Pagina oficiala Farmec - 61 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"Gri, Rosu sau Negru ?:)"

4. Pagina oficiala Family Care - 54 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Castigatorii celor 10 cosuri pline cu produse Family Care sunt: Ceaus Gheorghe Tolea Nicoleta Anton Alina LEGRAND ANDREA Pelcea Elena Rafay Daniela Violeta Holhos Elisabeta dragomir madalina Eugenia Rosulescu Gogoci Ramona-Liana Castigatorii vor fi contactati prin email incepand cu data de 11 ianuarie. Felicitari!

5. Pagina oficiala Wella Professional - 13 comentarii pe Facebook la mesajul:

‪#‎blondor‬ + ‪#‎illumina‬ + ‪#‎instamatic‬ = L * O * V * E heart emoticon Ce ziceti, sunteti de acord cu noi?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bai fratilor terminati odata cu cate shareuri, cate comentarii cate ciocuri de gasca au venit la nu stiu ce postare de doi bani!! Pe cine intereseaza??? Daca n-aveti stiri nu dati dar nu umpleti fiecare zi fluxul cu rahaturile astea total irelevante! Mersi!

Trimite un comentariu

sus