Skip to main content

Producătoarea de la Clipa de fericire și producătorul lui Robert Turcescu, la Mediafax Group

 
Producătoarea de la Clipa de fericire și producătorul lui Robert Turcescu, la Mediafax Group
Ionela Banarescu. Foto: gandul.info

EXCLUSIV. Numiri noi la Mediafax Group. Despre cine este vorba? Ionela Bănărescu, fostul producător al emisiunii Clipa de fericire, profesionist cu o experiență de peste 20 de ani de televiziune și fost angajat al Mediafax (a fost printre primii oameni din compania lui Adrian Sârbu, acum 25 de ani) și Dorin Brutaru, producătorul emisiunilor lui Robert Turcescu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în echipa de la Mediafax va veni ca editor și Petriana Condruț (Editor of the Day - EOD la B1), om de televiziune cu experiență în grupul Intact.

Publicitate

Ionela Bănărescu se va ocupa de news-desk, iar Dorin Brutaru va fi coordonatorul fluxului video al grupului, dar va avea atribuții și pe zona de evenimente.

Ionela Bănărescu are o experiență de 25 de ani în presă, cei mai mulți în televiziune. A fost printre primii angajați ai Mediafax, în 1991 și a trecut apoi prin Pro FM, Pro TV și Acasă TV, unde a fost producător general. În toamna lui 2015, a fost producătorul emisiunii Clipa de fericire, de la Pro TV.

Carte de vizită Ionela Bănărescu:

A intrat în Mediafax la începuturile agenției, în 1991, an în care a fost și editor general al fluxului de știri. A trecut apoi la Pro FM, la Canal 31 și la Pro TV, unde a fost prezentator, editor, producător de știri și al mai multor emisiuni.

A fost producător general la emisiuni precum Am întâlnit și români fericiți și Ora 7 bună dumineața.

Producător general al postului Acasă TV

După plecarea de la Acasă TV, a lucrat la Kanal D, ca producător general al unor emisiuni precum Drama mea prietenă și Teo Show.

În toamna lui 2015, a avut contract cu Constantin Entertainment, ca producător al emisiunii Clipa de fericite, cu Amalia Enache prezentator, show difuzat de Pro TV. 

Dorin Brutaru a fost numit coordonator al producțiilor video al Mediafax Group. Brutaru este de ani de zile producătorul lui Robert Turcescu la Realitatea TV și la B1 TV.

Carte de vizită Dorin Brutaru:

Dorin Brutaru a intrat în televiziune în 1996, la Antena 1, unde a lucrat până în 2001. A lucrat, printre altele, la departamentul promo, apoi, câțiva ani, a fost producătorul emisiunii Brigada Mobilă, cu Sorin Ovidiu Bălan. În 2001, a trecut la B1, post proaspăt înființat.

Din 2003, s-a mutat la Realitatea, unde a început emisiunea 100% cu Robert Turcescu. De atunci și până în prezent a fost producătorul emisiunii lui Turcescu, la cele trei posturi unde a rulat emisiunea - Realitatea TV, B1 și Nașul TV. Ulterior, a pornit cu Robert Turcescu platforma online unde.tv.

Dorin Brutaru preia coordonarea departamentului video al Mediafax, dar rămâne și producătorul emisiunii lui Robert Turcescu, la unde.tv.

Înainte de Brutaru, producțiile Mediafax au fost coordonate de Septimiu Sărățeanu (până în toamna anului trecut) și de Alex Livadaru (până în august 2015).

La jumătatea lunii octombrie 2015, Septimiu Sărățeanu, producător general al departamentului video din cadrul Mediafax Grup, a părăsit compania deținută de Adrian Sârbu, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Înaintea lui Sărățeanu, funcția de producător general a fost ocupată de Alex Livadaru, care a plecat din compania Mediafax la începutul lunii august 2015, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu