Skip to main content

Alex Livadaru, producătorul general al departamentului video al Mediafax, părăsește și el compania lui Adrian Sârbu

 

Alex Livadaru 2
Sursa foto: Remus Achim, Gandul.info

Publicitate

După Cristian Tudor Popescu, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, încă unul dintre oamenii de la vârful Mediafax Grup părăsește compania. Este vorba de Alex Livadaru.

Livadaru a fost producătorul general al departamentului video din grupul Mediafax. A venit în grupul lui Adrian Sârbu în toamna anului trecut la câteva luni de la plecare lui din Pro TV, unde a lansat emisiunea România, te iubesc ;i a fost apoi content manager al site-ului stirileprotv.ro. A coordonat, printre altele, campania Vreau Președinte, din perioada alegerilor pentru președinția României, când Gândul a funcționat ca un post TV de știri online.

De altfel, Livadaru ar fi urmat să fie producătorul general al televiziunii LaȘtiri.ro, care a fost abandonat. Lucian Mândruță a luat licența, dar a renunțat la ea după numai trei luni, în urma unor neînțelegeri cu Adrian Sârbu.

Contactat de Paginademedia.ro, Alex Livadaru nu a comentat informația legată de plecarea lui din grupul Mediafax.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • pionierule, rectifica te rog. nu ai cum, stiu :)) asa ca scriu eu
  este vorba de cel mai avansat cameraman din univers care face cele mai bune filmari pe numele lui complet Catalin Ion Sanda. O jigodie infecta de specie umana, la fel ca prietenul lui, Septimiu Sarateanu, care "nu a fost in stare" sa-l dea afara timp de aproape doi ani cu toate ca dadea rateu dupa rateu si avea reclamatii peste reclamatii de la colegi.
 • hahaha ce mai angajati model!!!!!!!! eu le-as cere o lista cu ce au realizat de cand au ajuns la mediafax. sa vezi ras =))))

  dar vai, ce stim noi si nu stiu multi?? domnul septimiu sarateanu cea mai mare trompeta, lingau si sifon are si pistol :))) si-a cumparat sluga pistol ca sa nu-l bata lumea pe strada ca prea multa lume a suparat. sau sa nu-si ia bataie in trafic ca face scheme ca si catalin sanda, prietenul lui bun, care are castet in masina si si-o cauta in trafic sa se bata cu lumea :)))

  va rugam, nu ne privati de o noua stire lacrimogena despre cel mai bun cameraman care paraseste mediafax.

  Ceva de genul : SOC! Catalin Sanda, cel mai imens si profesionist cameraman paraseste mediafax! Omul cu venele taiate pentru femei, care are castet in masina ca sa se bata cu lumea in trafic. Cel care tamponeaza intentionat alte masini in trafic ca sa-i opreasca si sa se bata putin cu ei ca nu prea raspund asa cum doreste cameramanul la atacurile verbale. cel care s-a certat cu 99,99% din mediafax.

  Va rugam
 • "încă unul dintre oamenii de la vârful Mediafax Grup părăsește compania. Este vorba de Alex Livadaru."

  unu : Grea pierdere
  doi : Cine dracu o mai putea sa-l inlocuiasca pe acest PROfesionist
  trei : Alt "greutz" care nu producea nimic, pe bani multi.

Trimite un comentariu