Skip to main content

Simona Halep, invitată în prima ediţie Garantat 100% din 2016

 
Simona Halep, invitată în prima ediţie Garantat 100% din 2016

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul doi mondial la tenis, este invitată în prima ediţie a emisiunii Garantat 100% pe 2016. Emisiunea realizată de Cătălin Ştefănescu va fi difuzată de TVR 1 în această duminică de la ora 21.00.

Publicitate

„Este una dintre puţinele apariţii de acest fel la tv ale Simonei Halep şi, cred, singura de aceste dimensiuni, din ultimii ani”, spune Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi moderatorul Garantat 100%.

Simona a acceptat să vorbească despre cum arată programul ei zilnic, despre membrii echipei care o înconjoară, despre ce trebuie să sacrifice un sportiv care este hotărât să facă performanţă la nivel înalt, potrivit unui comunicat de presă al TVR.

Halep mai vorbeşte despre cum arată rivalităţile de la vârful ierarhiei mondiale a tenisului feminin, cât de mare este industria spectacolului din spatele competiţiei sportive, dar şi ce strategii sofisticate, pe care unii dintre sportivi şi sportive le dezvoltă, pentru a fi pe placul acestei industrii sau pentru a se menţine în topul clasamentelor mondiale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus