Skip to main content

Un fost angajat de la Realitatea TV a intrat cu maşina în gardul Guvernului

 
Foto: Jurnalul.ro
Foto: Jurnalul.ro

Un fost angajat al postului Realitatea TV a intrat astăzi cu maşina în gardul Palatului Victoria, spunând că gestul său a fost unul de protest pentru a arăta că actele de terorism pot avea loc şi în România. În urma incidentului care s-a produs în jurul ore 11.30, protestatarul a fost dus la sediul Secţiei 1 Poliţie, scrie Mediafax.

Publicitate

După audieri poliţiştii au decis deschiderea unui dosar penal pentru infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Bărbatul este cercetat în libertate.

Bărbatul a fost angajat al Realitatea TV, însă activitatea în cadrul postului i-a fost suspendată acum câteva zile, din motive disciplinare, potrivit site-ului Realitatea.net.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • digy becaly digy becaly
    Doamna Carmen, sa stiti si dumneavoastra ca nu oricine lucreaza intr-un trust media, se numeste jurnalist. Daca l-ati fi intrebat pe seful dvs, Petrisor Obaie , cu siguranta v-ar fi spus ca jurnalist este cel care prin aportul lui poate influienta continutul editorial. Adica, mai pe intelesul tuturor, nu se poate numi jurnalist portarul de la Realitatea tv sau soferii de acolo. Nici jurnalisti nu se pot numi electricienii sau femeile de serviciu, la fel si personalul tehnic , chiar daca sunt angajati de trustul media. Asa ca ar fi corect sa scoateti din titlu termenul de jurnalist intrucat ,dupa parerea mea, va faceti de ras. Corect ar fi fost sa spuneti fost angajat.

Trimite un comentariu

sus