Skip to main content

Urările făcute de Victor Ponta de Anul Nou, peste 9.000 de comentarii pe Facebook

 
Urările făcute de Victor Ponta de Anul Nou, peste 9.000 de comentarii pe Facebook
ponta

Cele mai comentate postări. Pagina oficială a fostului premier Victor Ponta a fost cel mai comentat cont de Facebook din categoria politic, în perioada 23 decembrie 2015 - 3 ianuarie 2016, potrivit unei monitorizări Facebrands.ro.

Urările făcute de Victor Ponta cu ocazia trecerii în Noul An au adunat peste 9.000 de comentarii pe rețeaua de socializare.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Elena Udrea și Klaus Iohannis au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 9.185 de comentarii pe Facebook la mesajul:

La multi ani tuturor celor care cred ca 2016 va fi un an bun, cu sanatate si fericire ( si care va indrepta multe din greselile lui 2015!).

2. Pagina oficiala Victor Ponta, 4.044 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Craciun Fericit alaturi de cei dragi!

3. Pagina oficiala Elena Udrea, 3.923 de comentarii pe Facebook la mesajul:

La multi ani! Sa aveti un an cu fericire in 2016!

4. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 3.811 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!

5. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 3.037 de comentarii pe Facebook la mesajul: 

Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea. Crăciun fericit tuturor!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu