Skip to main content

VIDEO - SpotON. Voyo şi-a reluat promovarea pe Pro TV. Oana Cuzino promovează brandul Always

 
VIDEO - SpotON. Voyo şi-a reluat promovarea pe Pro TV. Oana Cuzino promovează brandul Always

VIDEO. Ce spoturi au început să ruleze pe posturile TV în aceste zile?Pro TV a reînceput să promoveze serviciul de video streaming Voyo.ro, într-o perioadă în care Netflix îşi face intrarea pe piaţa românească. Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii Ce se întâmplă doctore, apare într-o reclamă pentru brandul Always.

Publicitate

În ultima săptămână, printre noile reclame apărute se numără spoturi la brandurile Catena, Vel Pitar, Bonux, Billa şi Polisano.

Paginademedia.ro vă prezintă în continuare spoturile începutului de an, într-o rubrică realizată cu sprijinul companiei de monitorizare MediaTRUST:

  • La scurt timp de la anunţul Netflix că intră pe piaţa din România, a apărut un nou spot pentru Voyo în care oferta serviciului de video streaming este prezentată de vocea din off a lui Bebe Cotimanis, fostul membru al juriului Românii au talent.
  • Oana Cuzino, o altă vedetă Pro TV, promovează absorbantele Always într-un spot în care o întreabă pe o consumatoare "poţi fi sufletul petrecerii într-o zi delicată?".
  • Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Adrian Enache şi Nico apar într-un nou spot Catena.
  • Brandul Vel Pitar îşi promovează produsul batonul "doi fraţi" într-un spot cu sloganul "bucuria de-a-mpărţi cu cei dragi".

Voyo - voce din off Bebe Cotimanis

Always - Oana Cuzino

Catena

Vel Pitar

Bonux

Billa

Polisano

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus