Skip to main content

Ziua îmbrăţişărilor, în topul „share-urilor”, urmată de „Cum am ajuns analfabeţi” de Cornel Ilie

 
Sursa foto: TVR
Sursa foto: TVR
Ziua îmbrăţişărilor a fost ziua share-urilor pentru site-ul TVR. Ştirea despre sărbătorirea zilei îmbrăţişărilor a fost între cele mai distribuite de pe site-urile de ştiri, cu peste 1.200 de share-uri.
Publicitate
Aceasta este urmată de un comentariu publicat de Cornel Ilie - Cum am ajuns nişte analfabeţi - de pe Gandul.info, care a fost distribuit de peste 500 de ori.

Cele mai share-uite articole de pe site-urile de ştiri, într-o selecţie realizată de Paginademedia.ro şi Facebrands PRO:

1. tvr.ro, “Dacă e 21 ianuarie, este Ziua îmbrăţişărilor!”,

- 1.214 share-uri pe Facebook.

2. gandul.info, “Cum am ajuns nişte analfabeţi”, de Cornel Ilie

- 504 share-uri pe Facebook.

3. adevarul.ro, „Plăcerile“ şcolii în comunism. Cum era viaţa cu manuale unice, uniformă obligatorie şi muncă patriotică pe camp”, de Elisabeth Bouleanu,

- 441 share-uri pe Facebook.

4. adevarul.ro, “Terapeutul Ovidiu Dragoş Argeşanu:„E greu să ai grijă energetic de un preşedinte“ VIDEO”, de Simona Chitan,

- 433 share-uri pe Facebook.

5. b1.ro, “Imam din Koln despre agresiunile de Anul Nou: Fetele au fost violate pentru că au fost pe jumătate dezbrăcate şi erau parfumate”,

- 426 share-uri pe Facebook.

De mentionat:

- zf.ro, “Deşi cumpără anual 2 mil. metri cubi de lemn, doar 15% din lemnul procesat de Schweighofer în România este luat direct de la Romsilva. Pentru restul de achiziţii compania austriacă are 1.000 de furnizori „fără nume””, de Corina Mirea, - 248 share-uri pe Facebook.

- adevarul.ro, “Emoţie la întâlnirea cu familia Bodnariu: „Incredibil cum rezistă Marius şi Ruth în această suferinţă!”, - 241 share-uri pe Facebook.

- antena3.ro, “Maria Cociorvan, bătrâna hărţuită de DNA, a murit noaptea trecută. Mihai Gâdea: A murit un om simplu, dar cu o inimă foarte mare”, 218 share-uri pe Facebook.

- gandul.info, “Cazul Bodnariu, în Parlamentul European. Soluţia găsită de 42 de eurodeputaţi pentru românul căruia serviciile sociale din Norvegia i-au luat cei cinci copii”, de Vasile Magradean, Adina Osan, - 211 share-uri pe Facebook.

Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
Facebrands logo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus