Skip to main content

BLOGOSFERĂ. „Plagiatul în teza de doctorat a lui Cristian Bușoi”, sute de share-uri pe Facebook

 
BLOGOSFERĂ. „Plagiatul în teza de doctorat a lui Cristian Bușoi”, sute de share-uri pe Facebook
BLOGOSFERĂ. O postare de pe platforma Contributors, în topul celor mai distribuite postări pe Facebook. Este vorba despre un text potrivit căruia lucrarea de doctorat a lui Cristian Bușoi, candidat din partea PNL la primăria Capitalei, ar fi fost plagiată. Textul, ilustrat cu zeci de pagini care ar fi fost plagiate, a fost distribuit de peste 270 de ori în week-end-ul care a trecut. 
 
Între cele mai distribuite pe Facebook intră și trei texte apărute pe blogurile Adevărul. 
 
O selecție de materiale de pe bloguri si platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO:
 

1. contributors.ro, “Plagiatul în teza de doctorat a lui Cristian Bușoi”, de Stelian Ene, - 273 share-uri pe Facebook.

Din articol: 

„Este evident că autorul cunoaște rigorile citării – căci în anumite cazuri citează corect – cu toate acestea, în numeroase rânduri, transcrie textul din alte surse, fără să utilizeze ghilimele, apoi numește cu nonșalanță sursa, ca și cum ar încerca să se absolve de greșeală.”

Publicitate

2. Bloguri Adevarul, “De ce nu vin migranţii prin România – şi în ce condiţii ar putea ajunge aici (Geopolitică aplicată)”, de Adrian Cioroianu, - 184 share-uri pe Facebook.

Din articol: 

„România este doar deocamdată ocolită, şi nu definitiv scutită, de această migraţie care reprezintă, în opinia mea, cel mai important fenomen geopolitic (mai important decât terorismul, resurgenţa Rusiei etc.) al acestui început de secol.”

3. Bloguri Adevarul, „Şi eu sunt George Simion! Protest – Scrisoare deschisă împotriva noii interdicţii date lui George Simion de autorităţile din Republica Moldova”, de Marius Diaconescu, - 86 share-uri pe Facebook.

Din articol: 

„Şi eu sunt George Simion! George Simion, liderul Platformei unioniste Acţiunea 2012, are din nou interdicţie de a intra în Republica Moldova. Un grup de intelectuali români din România şi Republica Moldova lansează campania ”Şi eu sunt George Simion!” printr-o scrisoare deschisă adresată preşedinţilor şi premierilor Republicii Moldova şi României.”

4. Bloguri Adevarul, “Orice român lucid nu poate fi decât clar antisovietic”, de Ion Petrescu, - 84 share-uri pe Facebook.

Din articol: 

Într-un moment în care mioriticii, din stânga şi din dreapta Prutului, se gândesc la mărţişoare, Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse a venit cu unul aparte, marcat de eticheta "poziţia antirusească şi antisovietică" a Bucureştiului.

5. playtech.ro, “Dacia Duster, ediția 2017, arată mai bine decât te-ai aștepta”, - 76 share-uri pe Facebook.

Din articol: 

„Conform informației exclusive din partea revistei AutoExpert, dar neconfirmat oficial de Dacia, noul design al SUV-ului Duster este parte dintr-un program special de dezvoltare a viitoarei generații de SUV-uri entry-level marca Dacia.”

 
Rubrică realizată în colaborare cu Facebrands Pro
 
Facebrands logo
 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu