Skip to main content

Camelia Voiculescu, către angajați: "Vă adresez trei cuvinte: mergem mai departe!"

 
Camelia Voiculescu, către angajați: "Vă adresez trei cuvinte: mergem mai departe!"
Camelia Voiculescu

Camelia Voiculescu a transmis un mesaj de susținere angajaților din Trustul Intact, după ce ANAF a cerut evacuarea, în cinci zile, a sediilor confiscate de stat în dosarul ICA.

Publicitate

Camelia Voiculescu spune că nu comentează justețeau sau injustețea acțiunii ANAF de iei și le transmite următorul mesaj motivațional "mergem mai departe".

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, mesajul trimis de Camelia Voiculescu pe mailurile interne.

"Dragi colegi,

Nu voi comenta aici justețea sau injustețea acțiunii ANAF de ieri.

Aș vrea însă să vă spun câteva cuvinte despre NOI. Am trecut prin multe încercări împreună, pe care le-am depășit prin solidaritatea și seriozitatea care ne caracterizează. Am ieșit de fiecare dată mai puternici, mai uniți, mai înțelepți. Și am rămas NOI. Pe NOI nu ne definește o clădire, nu ne validează o hârtie, nu ne intimidează un ordin. Pentru că pe NOI ne unesc valori comune, idei frumoase, responsabilități care ne obligă și ne onorează.

Am învățat că încercările prin care treci au rolul să îți arate cât de puternic ești. Ce am fi fără curaj? Ce am fi fără demnitate? Cei care mizează pe faptul că vom lăsa capul în jos, mizează greșit.

Tuturor celor care sunt mereu creativi, plini de haz, optimiști, care creează programe de divertisment senzaționale și ne surprind prin resurse nelimitate, dar și tuturor celor care nu au ales calea mai ușoară - vouă, colegilor mei - am să vă adresez trei cuvinte: MERGEM MAI DEPARTE."

Mesajul intern al Cameliei Voiculescu a fost publicat inițial de site-ul stiripesurse.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu