Skip to main content

Cazul TVR, discutat mâine în Parlament. Premierul Dacian Cioloș va fi prezent

 
Cazul TVR, discutat mâine în Parlament. Premierul Dacian Cioloș va fi prezent
Irina Radu

Situația Televiziunii publice va fi discutată, mâine, la Parlament, într-o întâlnire inițiată de conducerea Comisiilor de Cultură și Mass-Media.

Din partea TVR, la întâlnire a fost invitat președintele interimar al instituției, Irina Radu și Comitetul Director care asigură în prezent conducerea televiziunii publice.

Publicitate

La discuția din Parlament au fost invitați premierul Dacian Cioloș, ministrul culturii, ministrul finanțelor, dar și membri ai comisiilor parlamentare de finanțe-bănci.

Conducerea TVR a avut o întâlnire astăzi, la Parlament, cu grupul liberal de la Senat, în legătură cu necesitatea numirii unui consiliu de administrație la canalele publice.

TVR funcționează fără Consiliu de Administrație de la sfârșitul anului trecut, când raportul de activitate a fost respins de Parlament, ceea ce a echivalat cu demiterea întregii conduceri, în frunte cu președintele de atunci, Stelian Tănase.

Întâlnirea de la Parlament vine într-un moment în care TVR se află într-o situație critică, cu datorii totale care însumează 150 de milioane de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Una dintre solutii:
    - trasă linie (şterse toate datoriile) si plecat de la O (zero) cu o noua conducere CAPABILĂ si un Consiliu de Administratie DEPOLITIZAT.
    Dupa un an de functionare raportul activitatii. Profit negativ? Paguba platita de conducatorii TVR sau la ... "bulau" cu ei!

Trimite un comentariu