Skip to main content

Chefi la cuţite de la Antena 1 va începe în martie, la bătaie cu Bake Off

 
Chefi la cuţite de la Antena 1 va începe în martie, la bătaie cu Bake Off
Cooking show contra cooking show. Chefi la cuţite, emisiunea produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost programată lunea, la concurenţă cu emisiunea Bake Off de pe Pro TV. Emisiunea va avea câte două ediţii pe săptămână: lunea şi marţea.
Publicitate
Cooking-show-ul cu cei trei foşti masterchefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu va debuta pe 7 martie, de la 20.30. Cei trei vor avea la alătrui pe prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol.

FORMATUL. Fiecare dintre cei trei chefi îşi formează echipe de ucenici bucătari, echipe pe care le pregătesc şi cu care vor intra într-o competiţie culinară. Selecţia concurenţilor se face în urma unor degustări pe nevăzute.
Sorin Bontea: „Această degustare pe nevăzute se extinde şi la alte etape ale concursului, nu doar la cea de preselecţii, astfel că la un moment dat tu, ca chef, te poţi trezi în situaţia în care elimini pe cineva din propria ta echipă, fără să ştii: pe scurt, în etapa în care ne vom întrece efectiv, echipele care pierd proba intră la duel şi se apucă să gătească, iar noi, chefii, gustăm din aceste farfurii fără să ştim ce concurent le-a gătit. Astfel poţi să dai afara pe cineva de la tine din echipă. Fără să ştii. Şi cu siguranţă se va ajunge la asta. E un format foarte bun, cu mult, mult gătit.”
Florin Dumitrescu mărturiseşte că emisiunea „Chefi la cuţite” i se pare cel mai potrivit format pentru ei trei: „Faptul că farfuria este mai importantă decât orice altceva ne aduce într-un context nou şi pentru noi. Este foarte frumos ca format, iar entuziasmul de pe platoul de filmare cred că o să depăşească şi sticla. Este un format de care aveam nevoie noi trei, ca echipă, cum vă spuneam parcă a fost conceput special pentru noi.”
Cătălin Scărlătescu: „Este o emisiune despre mâncare, veţi vedea multă mâncare, dăm reţete, învăţăm lumea să gătească. Iar noi trei vom fi aceiaşi băieţi de treabă, aceiaşi bucătari implicaţi.”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    FLORIN DUMITRESCU NU A GATIT NIMIC, NUMAI GURA E DE EL, TREBUI SCHIMBAT
  • Filimonescu Ion Filimonescu Ion
    Sunteti jaaalnici. Sunteti atat de enervanti de nu se poate. Frate, e finalaaa unei emisiuni si voi faceti pauza de reclame de o ora? Vreti sa va faceti planul pentru tot anul intr-o emisiune? Halaaaaallll.
  • jimmy jimmy
    Bravo, reciclati aceeasi ***.De data asta va fi dezastru, nu doar audiente mici.Lumea s-a saturat sa-i vada pe aia atatia ani pe tv, e asa greu de priceput? Nu au cu ce sa se reinventeze si nimic nou nu pot prezenta pentru ca nu sunt in stare.Alt format care moare dinainte de lansare, doar la antene :))
  • Iulian Iulian
    @marian, esti penibil. :)) Si ce daca injuram KANAL D? Acum imi place! Imi place pentru ca difuzeaza "Bahar: Viata furata", dar ei tot canal de raman.

    @Expertul, da, poate nu vor face audiente. Cum am si zis topul: 1 Kanal D, 2/3 ProTV/Antena1. Sa nu uitam ca ProTv a difuzat anul trecut "Vine Cheful" si nu a facut audiente in sezonul 1, dar in vara a fost pe 1. Bake Off mi se pare un format prea "timid" si "dulce".
  • Expertul, Expertul,
    Dupa succesul Master Chef la ProTV multe televiziuni au incercat diverse formate de cooking, dar nimeni n-a reusit macar un succes! Daca ceva face audienta la ProTV nu e garantat ca pus in grila a1 sau kanal d va face audiente spectaculoase, dar managerii si producatorii din a1 nu pot intelege asta!!!
  • Expertul, Expertul,
    @Iulian, Nu cred ca chefi la cutite va face audiente peste media postului in Prime Time! Circ a fost si in primele doua sezoane iadul cocalarilor, dar audientele au fost modeste, cu costuri foarte mari. Poate fi formatul foarte bun, daca formatul e difuzat si produs de a1 sunt sanse foarte mari sa fie un esec! Hell's Kitchen a facut audiente spectaculoase aproape peste tot in lume, dar in Romania la a1 audientele au fost modeste. Antenistii nu vor sau nu pot sa inteleaga ca telespectatorii a1 nu vor cooking show-uri in grila.
  • mile mile
    mariane , stai calm , ca nu intereseaza pe nimeni aberatile tale
  • marian marian
    IULIANE . ESTI MAFALDA SAU MAMA OMIDA , AI RAMAS IN LOCUL LUI MILE CUM APARE CITE UN SUBIECT APARI SI TU . INAINTE INJURAI KANAL D ACUM IL RIDICI IN SLAVI TU SI ANTENUTA MAI LASA NE ***
  • Gogu Gogu
    "Cei trei vor avea la alătrui...."
    Petrisor, chiar nu se poate un material al fetitei asteia, fara greseli??? Ai angajat-o de mila sau iti e amanta?
  • Iulian Iulian
    Cred ca romanii se vor uita la Antenuta, aia se cearta iar circul face audienta in Romania, Bake Off mi se pare o emisiune pentru femei, dulcegarii..

    Luni, 29 feb, national si urban:
    Kanal D - locul 1
    ProTV / Antena 1 - locul 2/3

Trimite un comentariu

sus