Skip to main content

CNA a aprobat transformarea Euforia în Happy Channel. Când va fi lansat noul post

 
CNA a aprobat transformarea Euforia în Happy Channel. Când va fi lansat noul post

Consiliul Naţional al Audiovizualului şi-a dat acordul pentru rebrandigul postului Euforia Lifestyle în Happy Channel. Transformarea va avea loc pe 8 martie, iar reprezentanţii postului promit că va fi un canal fără tabloidizare.

Publicitate

„Happy Channel urmăreşte ca ponderea producţiilor proprii să crească, de la un an la altul. Va fi un canal fara tabloidizare. Nu dorim să intrăm pe o zona de tabloid, care este oricum acoperită de un canal al grupului", a declarat unul dintre reprezentanţi Euforia Lifestyle.

Reprezentanţii Antena Group au spus că, pe lângă Dreptul la fericire, emisiunea produsă de Ruxandra Ion în grila postului Happy Channel va intra şi un jurnal cultural de zece minute.

Solicitarea Antena Group a fost votată în unanimitate de membrii Consiliului.

La şedinţa CNA de astăzi participă Florin Gabrea, Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

Televiziunea pentru femei Euforia Lifestyle a fost lansată de grupul Intact pe 15 ianuarie 2006.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dial dial
    Sunt singurul caruia i se pare ca logo-ul seamana cu un zambet + un dinte lipsa?
  • Iulian Iulian
    @s0rin doar ca are numele Happy nu inseamna ca este plagiat:))) Daca avea logo-ul la fel, poate da. Dar asa, nu este.

    +televiziunea este pentru copii.
  • chira mihai chira mihai
    nu uitati episodul mona sau divertis cat tam-tam a fost gata am luat toata crema cum spune sorinel in 2 ani vom fi lideri vom lua 90% din vedete cme nare bani show de dans dispare dupa 3 editi pe divertis dati afara chiar cand filmau si nu stiu cat mai merge cu mare rucxandra ion mari chefi pusi bucatari dusi la nunti a spus sarbu aici pe site am vazut pro tv a fost lider pentru ca era ceva nou toti copyau fie intre iei fie pro tv. pro tv a fost original pe prime time asa ca mai usor cu copy pest mai bine hd decat lovele ruxandra
  • s0rin s0rin
    Plagiat https://en.wikipedia.org/wiki/Happy_TV

Trimite un comentariu

sus