Skip to main content

DECIZIE. Pro TV va difuza Bake Off, chiar dacă un jurat are probleme penale

 
DECIZIE. Pro TV va difuza Bake Off, chiar dacă un jurat are probleme penale

Bake off România, emisiunea în care concurenții se vor întrece în prepararea de produse de patiserie și cofetărie, va debuta în curând la Pro TV.

Publicitate

Emisiunea de pe Pro TV este într-o situație sensibilă după ce unul dintre jurați, Tudor Constantinescu, a ajuns după gratii în toamna anului trecut. Constantinescu este urmărit penal pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste 500.000 de euro, iar în prezent este în arest la domiciliu, potrivit informațiilor Paginademedia.ro.

Filmările pentru acest show au fost realizate în 2015, înainte de începerea problemelor penale ale lui Constantinescu. 

Emisiunea, care va debuta în această primăvară la Pro TV, este prezentată de Nicolle Stănese și va avea 12 concurenți care se vor bate pentru marele premiu. 

Cine face parte din juriul show-ului:

  • Alex Stan este un cofetar cu experiență de mai mulți ani într-un laborator ce furniza deserturi pentru trei cofetării din Paris. Revenit în țară, Alex și-a deschis propria cofetărie.
  • Simona Pope este pasionată de artă, iar viața a îndrumat-o să își dezvolte această pasiune în zona culinară. Ea este specializată pe modelaje din pastă de zahăr. Ea și-a consolidat tehnica în Franța, unde a urmat cursurile de specialitate de la Ecole Nationale Superieure de la Patisserie. În 2014 a câștigat două medalii, argint și bronz, la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg, preparatele sale cucerind juriul.
  • Tudor Constantinescu a urmat un liceu specializat pe gastronomie și și-a făcut stagiul de practică la cele mai bune cofetării din Belgia, alături de chefi renumiți care l-au ajutat să își perfecționeze tehnica. Experiența lui Tudor s-a extins apoi în alte țări din Europa. Constantinescu a mai fost jurat la emisiunea Top Chef de la Antena 1

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu