Skip to main content

Documentarul despre Colectiv realizat de un fost producător din Pro TV, difuzat în martie de Discovery

 
Fotografie de la filmarile documentarului Dezastrul din Colectiv
Fotografie de la filmarile documentarului Dezastrul din Colectiv

Documentarul despre Colectiv, realizat de o echipă românească de producţie condusă de Mişu Predescu, fost producător la Pro TV, va fi lansat luna viitoare. 

Publicitate

Programul intitulat Dezastrul din Colectiv va avea o durată de 44 de minute şi va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22:00.

Charlotte Reid, Producător Executiv pentru Discovery Networks International, a declarat:

„Suntem extrem de recunoscători faţă de martorii implicaţi în această producţie, pentru curajul şi deschiderea lor de a-şi face cunoscute poveştile, astfel încât publicul să înţeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulţumită lor, am reuşit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii”.

Documentarul vorbeşte despre tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie în Bucuresti, cauzând moartea a 63 de persoane şi spitalizarea altor câteva zeci.

Despre Dezastrul din Colectiv

Documentarul va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în Bucureşti, aşa cum au fost relatate de cei direct implicaţi – supravieţuitori, familii ale acestora, autorităţi şi cadre medicale care au luat parte la operaţiunile de salvare.

De asemenea, programul va conţine şi o reconstituire a momentelor de dinainte şi după izbucnirea incendiului.

Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce ţin de siguranţă.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe româneşti conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul producţiei TV internaţionale.

Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abdu rehab abdu rehab
    partea proasta e ca nimeni nu poate sa vada Documentarul, daca multi oameni au rcs. pacat de asta.

Trimite un comentariu

sus