Skip to main content

Documentarul despre Colectiv realizat de un fost producător din Pro TV, difuzat în martie de Discovery

 
Documentarul despre Colectiv realizat de un fost producător din Pro TV, difuzat în martie de Discovery
Fotografie de la filmarile documentarului Dezastrul din Colectiv

Documentarul despre Colectiv, realizat de o echipă românească de producție condusă de Mișu Predescu, fost producător la Pro TV, va fi lansat luna viitoare.  

Publicitate

Programul intitulat Dezastrul din Colectiv va avea o durată de 44 de minute și va fi difuzat în premieră pe Discovery Channel duminică, 13 martie, de la ora 22:00.

Charlotte Reid, Producător Executiv pentru Discovery Networks International, a declarat:

„Suntem extrem de recunoscători față de martorii implicați în această producție, pentru curajul și deschiderea lor de a-și face cunoscute poveștile, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulțumită lor, am reușit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii”.

Documentarul vorbește despre tragedia din clubul Colectiv ce a avut loc pe 30 octombrie în Bucuresti, cauzând moartea a 63 de persoane și spitalizarea altor câteva zeci.

Despre Dezastrul din Colectiv

Documentarul va prezenta în ordine cronologică faptele unanim recunoscute care s-au petrecut în acea noapte în București, așa cum au fost relatate de cei direct implicați – supraviețuitori, familii ale acestora, autorități și cadre medicale care au luat parte la operațiunile de salvare.

De asemenea, programul va conține și o reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului.

Nick Allder, expert internaţional în efecte speciale, multiplu premiat pentru producţii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect în calitate de consultant pentru aspecte ce țin de siguranță.

Documentarul este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu, producător cu peste 20 de ani de experiență în domeniul producției TV internaționale.

Pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu