Skip to main content

Dragnea: Analizăm depunerea unei moţiuni de cenzură dacă ANAF va evacua posturile Intact

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD analizează ''foarte serios'' depunerea unei moţiuni de cenzură dacă acţiunea ANAF va merge până la capăt, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate, relatează Mediafax.

Publicitate

''Sub nicio formă, nu este nici avertisment, nici altceva, doar că am discutat, azi, în partid, dacă, că ieri am fost mai tranşant, n-am folosit cuvinte meşteşugite, am spus foarte simplu că, dacă se întâmplă această evacuare, practic, Guvernul României închide cinci televiziuni. Dacă se întâmplă acest lucru şi Guvernul României, tehnocrat, care a spus mereu că apără libertatea presei, atunci cred că acest Guvern nu mai poate rămâne în funcţie. Analizăm foarte serios depunerea unei moţiuni de cenzură'', a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

''Dacă Guvernul României bagă pumnul în gura presei, o desfiinţează, acest Guvern nu mai poate rămâne pentru că devine extrem de periculos pentru libertatea noastră'', a adăugat liderul PSD.

La rândul său, premierul Dacian Cioloş a condamnat modul în care s-a acţionat la Antena Group şi i-a cerut preşedintelui ANAF să elimine "reflexele" nedobândite în timpul actualei guvernări, dar a adăugat că modul în care au intervenit inspectorii ANAF nu are nicio legătură cu fondul cauzei, acţiunea fiind legală.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Andrei Dan Andrei
    Le propun lui: Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Cristiana Anghel si tuturor semnatarilor textului viitoarei motiuni de cenzura sa achite ANAF prejudiciul Antenelor.
    Aceeasi propunere merita sa beneficieze si de contributiile financiare ale lui Victor Ciorbea si ale actualului sef al statului.
    Altfei, nu vad de ce accept sa mi se retina taxe si impozite, in calitate de contribuabil al acestei tari.
  • Gaetano Gaetano
    Dar de TVR nu va freaca grija domnule Dragnea?? O motiune si pentru TVR, ceva??!! Sau o tineti de back-up??!! Noroc ca restul problemei tarii sunt rezolvate.

Trimite un comentariu

sus