Skip to main content

FOTO. MasterChefi la cuţite. Scărlătescu, Bontea şi Florin Dumitrescu au început filmările la noul show culinar de la Antena 1

 
FOTO. MasterChefi la cuţite. Scărlătescu, Bontea şi Florin Dumitrescu au început filmările la noul show culinar de la Antena 1

MASTERCHEFI LA CUŢITE. Antena 1 se pregăteşte pentru noul show culinar din această primăvară. Cei trei foşti masterchefi au intrat deja "în pâine".

Publicitate

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au început filmările pentru emisiunea „Chefi la cuţite”. Programul urmează să intre pe Antena 1 în grila de primăvară.

Fiecare dintre cei trei chefi îşi va forma câte o echipă de bucătari aleşi în urma preselecţiilor „pe nevăzute”, apoi îşi va antrena şi instrui concurenţii.

„Suntem deja pe platourile de filmare. Ce este interesant şi totodata inedit chiar şi pentru noi este faptul că în prima etapă a show-ului noi nu îi vedem pe concurenţi atunci când gustăm din preparatele lor. Practic ne aflăm în faţa unor farfurii – unele spectaculoase, altele… să zicem intrigante, înconjuraţi de arome şi parfumuri care se ridică din tigăile aflate pe foc şi gustăm. Nu ne putem decât imagina cine este autorul farfriei din faţa noastră şi e foarte interesant să ne dăm cu presupusul”, spune chef Bontea.

De la venirea la Antena 1, cei trei foşti masterchefi de la Pro TV au mai avut o emisiune - Hell's Kitchen, fără mari performanţe de audienţă. Ei au mai fost invitaţi în reality-ul Poftiţi de vă iubiţi (produs de Mona Segall, cea care i-a lansat la Pro TV).

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Se difuzeaza la sfarsitul primaverii, asa au zis la Observator

Trimite un comentariu

sus