Skip to main content

FOTO. HBO a lansat imagini în premieră cu cel de-al şaselea sezon Game of Thrones

 
FOTO. HBO a lansat imagini în premieră cu cel de-al şaselea sezon Game of Thrones

HBO a pus la dispoziţia fanilor 24 de imagini din cel de-al şaselea sezon Game of Thrones, care va fi lansat pe 24 aprilie. Fotografiile au fost publicate pe site-ul makinggameofthrones.com.

Publicitate

Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre intriga următorului sezon al acestui serial fantasy extrem de popular, un teaser lansat la sfârşitul anului 2015 sugerează faptul că sezonul al şaselea va oferi telespectatorilor o explicaţie şi, totodată, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, când unul dintre personajele principale ale serialului - şi unul dintre preferaţii fanilor -, Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington, a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte.

Sezonul al şaselea va marca, de asemenea, revenirea personajului Bran Stark, interpretat de Isaac Hempstead, care nu a mai apărut în serial din sezonul al patrulea. Printre personajele noi care vor apărea în noul sezon se vor afla Three-Eyed Raven, jucat de Max von Sydow, şi Dickon Tarly, interpretat de Freddie Stroma.

Actorul Ian McShane va debuta şi el în al şaselea sezon din "Game of Thrones", într-un rol care nu a fost deocamdată dezvăluit.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, imaginile dezvăluite recent de HBO din Game of Thrones/Urzeala tronurilor sezonul şase.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus