Skip to main content

GSP: TVR vrea să vândă mondialul din 2018 la DolceSport, ca să aibă bani de Euro 2016. Ce spune preşedintele TVR

 
Drepturi TV, Fotbal
Drepturi TV, Fotbal

Şefii Televiziunii Române fac toate eforturile să transmită Euro 2016. Recent, şefii TVR au luat legătura cu reprezentanţii Telekom pentru a le propune o afacere în ceea ce priveşte drepturile pentru Campionatul Mondial din 2018, deţinut în exclusivitate de postul public, scrie Gazeta Sporturilor, care citează surse din Televiziunea Română .

Publicitate

"Vrem să cedăm către DolceSport o parte din meciurile pe care le deţinem! Facem un parteneriat de sublicenţiere ca să ne salvăm în faţa publicului în ceea ce priveşte Europeanul de la vară! S-ar putea ca oferta să conţină jumătate din partidele de la Mondialul din 2018, unele chiar transmise în exclusivitate. Cu banii pe care-i obţinem de la Telekom ar urma să achiziţionăm meciurile de la Europeanul din Franţa", au declarat surse din TVR pentru Gazeta Sporturilor.

Acestea au mai spus: "Sperăm să ajungem cât mai rapid la un acrod pentru că Europeanul bate la uşă şi suntem într-o situaţie disperată! Dacă nu sublicenţiem meciurile de la Mondial, nu avem nicio şansă să dăm Euro, asta e clar!".

GSP mai notează că oficialii TVR au ajuns încă din toamnă la un acord cu Uniunea Europeani de Radio şi Televiziune pentru achiziţa partidelor de la Euro 2016 pentru 3,5 milioane de euro, dar că instituţia nu a găsit până în prezent o formă de finanţare.

Cum au răspuns oficialii TVR?

Contactată de Paginademedia.ro, preşedintele TVR a declarat că instituţia încearcă "ORICE" pentru a avea Euro 2016 pe post, dar nu a comentat varianta expusă de Gazeta sporturilor.

Irina Radu, pentru Paginademedia.ro:

"Pot sa raspund doar ca încercăm ORICE este legal şi fezabil pentru a oferi romanilor Campionatul European de Fotbal. Aşa este normal, şi dacă alţii nu au făcut nimic pentru asta, noi vrem să facem."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Sa platim abonament de 6 lei per televizor per gospodarie ca in Anglia!
  • Cristian Cristian
    Mai bine va desfiintati.

    Dolce Sport = TVR

Trimite un comentariu

sus