Skip to main content

Șerban Huidu: Antena 3 va fi aici. Negociau din octombrie să se mute în locul Primei

 
Șerban Huidu: Antena 3 va fi aici. Negociau din octombrie să se mute în locul Primei
Serban Huidu. Foto: Facebook

Antena 3 negocia încă din octombrie 2015 să se mute în Pipera în locul Cronicii Cârcotașilor de la Prima TV. Dezvăluirea a fost făcută de Șerban Huidu pe blogul personal, într-un text intitulat "antena 3 va fi aici! mic tratat despre marea ipocrizie". 

„Am fost asaltati pana peste cap de “lupta” antenistilor pentru libertatea de exprimare si libertatea presei! In timpul asta, ipocritii negociau din octombrie sa se mute in locul Primei. Din solidaritate evident! Asadar aschia nu sare departe de trunchi: antenisti vor egalitate si chiar urasc pe lei, ei vor egalitate-dar nu pentru catei!", a scris Huidu pe blogul său.

Publicitate

Realizatorul Cronicii Cârcotașilor a declarat încă de săptămâna trecută pentru Paginademedia.ro că studiourile Antena 3 se vor muta în Pipera, acolo unde Prima TV filma Cronica Cârcotașilor și Trăsniții.

"S-a încheiat contractul și s-a eliberat locul", a declarat pentru Paginademedia.ro Șerban Huidu, producătorul emisiunii Cronica Cârcotașilor. "Din câte am înțeles, sunt discuții pentru ca acolo să fie studiouri ale Antenelor", a spus în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Șerban Huidu, la începutul săptămânii trecute.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Se muta provizoriu la Romexpo. Acum puteti dormii cu totii linistiti.
    Iar in Pipera, vor sa treaca pe HD.
  • Si unde este ipocrizia...daca incep contractul in octombrie 2016...de unde vor emite pana atunci? Ei avand un contract de inchiriere pana in octombrie..mi se parea logic sa te muti cand iti expira vechiul contract. Acum probabil sunt obligati sa-si gaseasca un sediu temporar de unde sa emita in regim de avarie, ca apoi sa se mute in sediul din pipera. Chestile astea presupun cheltuieli destul de mari ... lipsa de comunicare a institutilor statului cu cei de la Intact mi se pare clar un act intentionat...cu conotatii politice. Unde e urgenta in a evacua antenele..in situatia in care au taraganat-o pana acum intr-un hal vadit intentionat...??

Trimite un comentariu