Skip to main content

Licența Antena Stars, prelungită. Mihai Morar, despre tabloidizarea postului: „Suntem guvernaţi de telespectatori”

 
Licența Antena Stars, prelungită. Mihai Morar, despre tabloidizarea postului: „Suntem guvernaţi de telespectatori”
Mihai Morar
Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat prelungirea licenței postului Antena Stars, parte a grupului Intact. Unul dintre membrii CNA a comentat tabloidizarea excesivă a postului, însă directorul postului i-a replicat că telespectatorii au „validat strategia grupului”. 

Monica Gubernat, membru CNA: „Ce ne facem cu chiloţăreala care începe la ora 8.00 dimineaţa pe Antena Stars, ce ne facem cu maneliştii care sunt prezenţi în proportie de 80% pe post?”

Mihai Morar: „Suntem guvernaţi de telespectatori, astea sunt cifrele pe care am reuşit să le livrăm în doi de ani de zile, dar nu pot să mă împac cu această cifră de 80%, nu cred că este real acest procent. Faptul ca eu nu gust această muzică, asta nu înseamnă că muzica nu este pe placul telespectatorilor.”

Cristian Ionescu, channel manager Antena Stars: „În mai puţin de un an ne-am dublat audienţa şi cota de piaţă. Judecatorul nostru suprem, telespectatorul, a validat strategia grupului.”

Publicitate
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Monica Gubernat, da-ti demisia! NU POTI ACUZA UN POST TV CA ARE MANELISTI 80%, DACA IN ROMANIA EXISTA DEJA UN POST TV PENTRU MANELE, TARAF TV. Hai sa inchidem Taraf TV ca are prea multe manele. Sau Trinitas ca difuzeaza muzica "de biserica". Halal CNA.

Trimite un comentariu