Skip to main content

Licența din București a Sport Total FM, prelungită cu încă nouă ani

 
Licența din București a Sport Total FM, prelungită cu încă nouă ani

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea Global Media Expert de prelungire cu încă nouă ani a frecvenței din București a postului tematic Sport Total FM.

Totodată, forul audiovizual a decis să trimită o scrisoare de atenționare postului de radio întrucât, potrivit monitorizării CNA, nu a fost respectată structura de programe. Astfel, societatea a solciitat pe 27 octombrie o structură cu 60% producție proprie, însă în urma monitorizării pe o perioadă de o săptămână s-a constatat că postul a avut doar 32%. 

Publicitate

„De aici, din București, facem retransmisia la celelalte 12 frecvențe pe care le avem. Licența de București a fost prima câștigată în 2007 de către Global Media Expert. Bucureștiul reprezintă zona cu cea mai mare concentrare din punct de vedere sportiv, chiar dacă în weekend a fost o excepție, cu două evenimente la Cluj - tenisul și rugby-ul.”, a spus Daniel Nazare, redactor-șef adjunct al postului de sport.

Pe de altă parte, în finalul discuției dintre CNA și reprezentanții psotului, Radu Herjeu, membru CNA, le-a transmis să-și păstreze „postul de sport și în această campanie electorală, dacă înțelegeți ce vreau să spun”.

Societatea Global Media Expert, care operează frecvențele Sport Total FM, are acționar unic pe Călin Letiţia. Sport Total FM are 13 frecvențe în București, Botoșani, Brașov, Drobeta Turnu Severin, Drăgășani, Focșani, Făgăraș, Galați, Predeal, Rupea, Slatina, Victoria, Zărnești. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu